ΕΠΣ Ξάνθης: Πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη της προπόνηση η Ασπίδα Ξάνθης

 

Με την παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, των παλιών αλλά και νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΔΑΚ Ξάνθης η επίσημη πρώτη προπόνηση της Ασπίδας Ξάνθης ενόψει της νέας σεζόν.

Με την παρουσία όλων των παικτών που παρέμειναν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ, αλλά και τα 2 εκ των 6 νέων αποκτημάτων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΔΑΚ Ξάνθης η πρώτη προπόνηση της Ασπίδας Ξάνθης, ενόψει της νέας σεζόν. Φυσικά το «παρών» δήλωσαν και το τεχνικό επιτελείο αποτελούμενο από τον προπονητή της ομάδα Χρήστο Σαμαρά, και τον βοηθό του Σίφη Λαδόπουλο. Από τις νέες μεταγραφές της Ασπίδας το παρών έδωσαν, οι δύο εξ’αυτών και συγκεκριμένα ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο προσφάτως αποκτηθέντας Ντουμπάν Τουράν.

Πριν την έναρξη της προπόνησης η διοίκηση της ομάδας υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους, και πέρα από τις ευχές για μια καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες και φυσικά χωρίς τραυματισμούς, ειπώθηκε και τονίστηκε για άλλη μια φορά πως ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση τίτλων και κυρίως της ανόδου στην Γ’ Εθνική.