Εύκολη νίκη των παίδων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην πρεμιέρα του Πανελληνίου επί της μαχητικής Αντίκυρας

 

Με το “δεξί” όπως και αναμενόταν μπήκαν οι πρωταθλητές ΕΣΠΕΘΡ παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αφού στην πρεμιέρα τους στους Αμπελόκηπους νίκησαν εύκολα με 3-0 τους πρωταθλητές ΕΣΠΕΚΕΛ που έγινε γνωστός πριν λίγες ημέρες ΓΣ Αντίκυρας.

Οι Εβρίτες δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα με εξαίρεση το δεύτερο σετ όταν με ένα ξέσπασμα του Μούχλα μετέτρεψαν με σερί 10-0 το 15-14 σε 25-14. Ο προπονητής του Εθνικού Δημήτρης Τσουλκανάκης  έκανε αρκετές αλλαγές ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τα δυνατά Νέα Μουδανιά, ομάδα που αποτελείται από αρκετούς παίκτες που αντιμετώπισε ο Δημήτρης Μούχλιας στην πορεία του ΓΕΛ Σουφλίου μέχρι το κύπελλο. Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου τα Μουδανιά έκαναν την έκπληξη νίκησαν 3-1 την Ελπίδα Αμπελοκήπων (25-21, 25-23, 17-25, 25-19)

Τα σετ: 3-0 (25-12, 25-14, 25-18)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσουλκανάκης): Ανδραβίζος, Αλεξάκης, Μούχλιας, Ποιμενίδης, Κεσεσίδης, Παπάζογλου, Μακρίδης (λ) – Μύρος (λ), Ραπτόπουλος, Βαφειάδης, Χατζίδης, Δημητριάδης, Γκιδίκας, Γκότοβος.

ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ (Γουγούσης): Παπαδημητρόπουλος, Νοικοκύρης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Κουμπογιάννος, Ζηλιαναίος, Λαμπρόπουλος –λ / Αλασώνας -λ, Βαρκούτας, Χασμπάλα