«Χείμαρρος» ο Στολτίδης: «Μας τελείωσαν, σε αυτές τις κατηγορίες παίζει ρόλο το παρασκήνιο, απροστάτευτη η Δόξα»

Για την ήττα που ουσιαστικά ισοδυναμεί με υποβιβασμό, με 3-2 στη Φελώνη από τον Άρη Αβάτου, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών για τη διαιτησία, μίλησε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας με σύντομη θητεία στον ΑΟΞ ως τεχνικός διευθυντής, Ιεροκλής Στολτίδης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στα social media των «μαυραετών»: «Τελειώσαμε ή μας… τελειώσανε. Μάλλον θα πούμε μας τελειώσανε. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά, για την προσπάθεια που κάναμε σε όλα αυτά τα ματς. Είχαμε πολλές αντίξοες συνθήκες από την αρχή της χρονιάς, πολλά προβλήματα. Ήμασταν απελπιστικά μόνοι μας. Όπως ξέρετε σε αυτές τις κατηγορίες το παρασκήνιο είναι ένα κομμάτι και εμείς σε αυτό ήμασταν εντελώς απροστάτευτοι».

Για να συνεχίσει ο τεχνικός της Δόξας: «Αυτό που θέλω να πω στο φίλαθλο κόσμο της Δόξας, από τη στιγμή που ήρθα, είναι ότι έκανα τη μεγαλύτερη προσπάθεια, ό,τι καλύτερο μπορούσα. Να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα, το ίδιο έκαναν και τα παιδιά. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα, αυτή είναι η φύση του ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει το τέλειο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες όμως δε νομίζω ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, φίλαθλοι, που παρακολουθούσαν, κυρίως τα εκτός έδρας ματς ξέρουν τι γίνεται, καταλαβαίνουν».

Ακολούθως, ο Ιεροκλής Στολτίδης πρόσθεσε: «Είδαν τι έγινε σε αυτό το γήπεδο, τι τραβήξαμε όλη τη χρονιά, υπάρχει και ένα βίντεο. Είμαι περήφανος για τα παιδιά, τουλάχιστον για την προσπάθεια και την αυτοσυγκράτηση που έδειξαν σε όλα αυτά τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Ξεχείλισε το ποτήρι, αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν άντεξαν και βγήκαν εκτός εαυτού. Είναι η πρώτη φορά που τους δικαιολογώ πραγματικά. Αγωνιστικά πάντα μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω, κάτι καλύτερο. Με τις υπάρχουσες συνθήκες κάναμε καλή εμφάνιση, φέραμε το παιχνίδι στα ίσια, μας ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ, είχαμε δοκάρι. Να μη πω για τα πέναλτι που δε δόθηκαν, ας τα δει ο κόσμος. Δε νομίζω ότι υπήρχε τρόπος να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Κλείνοντας, ο «Ιέρο» κατέληξε: «Με εννιά παίκτες και με… πολλούς τελειώσαμε! Τα παιδιά όλα ήταν εκτός εαυτού. Δεν ήταν σωστή συμπεριφορά, αλλά αυτά που έχουν τραβήξει από την αρχή της χρονιάς και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δικαιολογούνται. Άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε ρομπότ. Παίζουν μέσα, με υψηλούς σφυγμούς, οι προκλήσεις που έχουν δεχτεί σε πολλά μάτς και στο συγκεκριμένο ήταν τέτοιες που δε μπόρεσαν να αντέξουν. Δε συμφωνώ με αυτή τη συμπεριφορά, αλλά τη δικαιολογώ».