LIVE λεπτό προς λεπτό η κρίσιμη προτελευταία εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 25ης προτελευταίας εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη όλων των αγώνων του για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Στην αγωνιστική αυτή δυο αγωνιστικές πριν το φιναλε έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις που αφορούν τον τίτλο όπως αυτές του Ν. Σιδηροχωρίου με την Στρύμη, του Θρυλορίου με την Γρατινή και των Σαπών με τα Παγούρια, αλλά και της παραμονής όπως αυτές ανάμεσα σε Πολύανθο και Αμάραντα και Αγίους Θεοδώρους με τον Μίσχο.

Προγραμματισμένη έναρξη για όλες τις αναμετρήσεις στις 17:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ
25η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 17:00)

Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων – Αετός Μίσχου 2-1 (38′ Πολίτης, 89′ Πετροδημοπουλος – 35′ Ιμπραήμ Μουλεζιμ) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Κομψάτος Πολυάνθου – Δύναμη Αμαράντων 0-1 (90′ Χατζηρετζεπ) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ελπίδα Σαπών – Αναγέννηση Παγουρίων 3-0 (32′ Παπαεμμανουηλίδης, 34′ Χατζηαντωνιου, 78′ πεν. Αγροκωστας) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ορφέας Στρύμης 2-0 (27′ Δημητριαδης, 52′ Σαπαλίδης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Πόντος Θρυλορίου – Δόξα Γρατινής 2-3 (50 Ξένος 66′ Ηλιαδης- 10′ Γεωργαντζας, 38′ Ζιωγας, 45′ Γεωργαντζάς) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ελπίδες Κομοτηνής – ΠΑΟ Κοσμίου 0-3 α.α.
Ρεπό: Πόντος Κομοτηνής