LIVE από το Σουφλί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορέστης Ορεστιάδας

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό τη μεγάλη αναμέτρηση του 46ου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ορέστη Ορεστιάδας που διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής».

Καλησπέρα. Σχεδόν δυο ώρες πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ανοίγουμε αυτό το live μέσα από το οποίο θα μπορέσετε να παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Ώρα 15:20 Σε δέκα λεπτά αναμένεται σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα να προσέλθουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο του Σουφλίου που επελέγη ξανά φέτος για την διεξαγωγή του τελικού μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ώρα 15:29 Αντίπαλοι στον σημερινό τελικό οι ομάδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Ορέστη Ορεστιάδας. Ο τυπικά γηπεδούχος Εθνικός που τερμάτισε στην 2η θέση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και του Ορέστη φιναλίστ του περσινού τελικού που είχε διεξαχθεί στην Ορεστιάδα.

Ώρα 15:44 Ο Ορέστης Ορεστιάδας είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει τα περισσότερα από τα 44 τρόπαια που έχουν δοθεί από το 1978 που ιδρύθηκε η ΕΠΣ Έβρου μέχρι την περσινή χρονιά, που κατέκτησε το κύπελλο η Αλεξανδρούπολη FC.

Ώρα 15:48 Ο Ορέστης Ορεστιάδας έχει λοιπόν δέκα κατακτήσεις ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έξι.

Ώρα 15:56 Πέρα από τα 10 τρόπαια του Ορέστη και τα 6 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, οι υπόλοιποι τροπαιούχοι είναι από 6 φορές ο Έβρος Σουφλίου, από τρεις φορές οι ΑΕ Διδυμοτείχου, Ακρίτας Νέας Βύσσας και ΠΑΕ Θράκη, δύο η Αλεξανδρούπολη FC, ενώ από μία κατάκτηση έχουν οι Εθνικός Λουτρού, Ηρακλής Σαγήνης, Δόξα Τυχερού, ΠΑΕ Πενταλόφου, Άρης Αισύμης, ΑΛΕΞ, ΑΟ Σαμοθράκης, Αετός Λεπτής, ΑΕΝ Χιλής, ΑΟ Καππαδοκών, ΑΟ Νεοχωρίου και Θράκη Φερών.

Ώρα 16:00 Απομένει λιγότερη από μία ώρα για την έναρξη του τελετουργικού με την επίσημη έναρξη του παιχνιδιού να έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

Ώρα 16:06 Για να προκριθεί στον τελικό, η Αλεξανδρούπολη χρειάστηκε να αποκλείσει τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς πέταξε εκτός θεσμού τον ΑΟ Αρίστεινου, τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης και τον ΑΟ Νεοχωρίου σε διπλά παιχνίδια. Αναλυτικά η πορεία της Αλεξανδρούπολης FC με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:10 Για να προκριθεί στον τελικό ο Ορέστης Ορεστιάδας χρειάστηκε να αποκλείσει τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη πέταξε εκτός θεσμού διαδοχικά τον Έβρο Σουφλίου, τον Άρδα Καστανεών και την Αλεξανδρούπολη FC σε διπλά παιχνίδια. Αναλυτικά η πορεία του Ορέστη στον θεσμό με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:14 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι μετά από απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου ο Αναστάσιος Φιλιππίδης με βοηθούς τον Ευάγγελο Κατσαντούρα και τον Μιχαήλ Κώνογλου που και οι δύο είναι πρωτοεμφανιζόμενοι σε τελικό . Τέταρτος θα είναι ο Δήμος. Αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:22 Υπενθυμίζεται ότι ο φετινός τελικός είναι αφιερωμένος στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου για την παρακολούθηση του είναι ελεύθερη.

Ώρα 16:29  Η εντεκάδα που επέλεξε ο Ζόραν Στοίνοβιτς για τον τέλικό: Καρβουνίδης, Ανθόπουλος, Καλλιμάνης, Λημνιος, Κομεσίδης, Σίνης, Σαραντάκης, Λαζαρίδης. Αμπραχαμιάν, Παπαδάκης, Μπουρντιν

Ώρα 16:32  Η εντεκάδα του Ορεστη που επέλεξε ο Νίκος Ουσταμπασίδης: Μαδενης, Νταμιαν Αρνλις, Ασπιώτης, Λογαράς, Πετελωτής, Τσιεγγελίδης, Σπυρόπουλος, Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Γκιντίδης, Οτέμπερης

Ώρα 16:39  Στον παγκο του Εθνικού οι Τρανόπουλος, Παπαδόπουλος, Μυλωθρίδης, Λαφαζάνης, Καπουσούζης, Κυδωνάκης, Θώδης, Ρουστεμι και Τσιομλεκίδης.

Ώρα 16:45  Στον παγκο του Ορεστη οι Αντωνόπουλος, Τηλέγραφος, Παπαμιχαήλ, Θάνος, Ντουμανάκης, Κουντούρης, Κουρτογλου, Δημητριάδης

Ώρα 17:00 Σε λίγο η έναρξη του τελικού 

Ώρα 17:02 Έναρξη αγώνα

2′ Πρώτο κόρνερ του αγώνα για τον Ορεστη που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

11΄’ Σεντρα στου Αρνίς κόβει σε κόρνερ με το κεφάλι ο Κομεσίδης πριν τον Πασχαλίδη.

13′ Ο Πασχαλίδης τσίμπησε την μπάλα που πέρασε πάνω από το δοκάρι μετά την ασυνεννοησία μεταξλυ Κομεσίδη και Καρβουνιδη.

15′ Μονόλογος για τον Ορεστη με τον Σπυρόπουλο να μην μπορεί να νικήσει τον Καρβουνίδη

23′ ΓΚΟΛ ο Ορεστης! Ο Σταματόπουλος κέρδισε πέναλτι με τον ίδιο να ευστοχεί με μια καταπληκτική εκτέλεση στο γαμα του Καρβουνιδη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορεστης Ορεστιάδας 0-1

30′ Σουτ του Τσιεγγελίδη η μπάλα πάνω από το δοκάρι

35′ Πρώτη φαση για τον Εθνικό όταν σε κόρνερ του Αμπραχαμιάν η μπαλα έφτασε στον Καλλιμάνη που σουταρε εκτός περιοχής αλλά ο Μαδενης μπλόκαρε την μπαλα.

37′ Σε ξαφνικη αντεπίθεση του Εθνικού ο Αμπραχαμιάν έβγαλε τον Λημνιό με τον Μαδενη να βγαινει και να διώχνει την μπαλα και να χτυπά στην συνεχεια με το πόδι τον επιθετικό του Εθνικού που χτύπησε στο κεφαλι.

44′ Αλλαγη για τον Εθνικό ο Κυδωνάκης πέρασε στην θέση του Λημνιού που δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

45+1 Λήξη ημιχρόνου. Καλυτερος ο Ορεστης στο πρώτο κυρίως ημίωρο δίκαια είναι μπροστά στο σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορεστης Ορεστιάδας 0-1

Ώρα 18:02 Έναρξη β’ μερους χωρίς αλλαγές

46′ ΓΚΟΛ ο Ορεστης! Με την σέντρα ο Σπυρόπουλος επιασε ώραιο σουτ η μπαλα βρηκε το οριζόντιο δοκάρι και μετά το έδαφος, οι παίκτες του Εθνικού δεν έδιωξαν μακριά και ο kiler Πασχαλίδης με καταπληκτικό σουτ σκόραρε για την ομάδα του. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορεστης Ορεστιάδας 0-2

58′ Ο Τρανοπουλος στην θέση του Μπουρντιν για τον Εθνικό

61′ ΓΚΟΛ ο Εθνικός! Ο Τρανόπουλος κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του στην περιοχή με τον Αμπραχαμιάν να νικά τον Μαδένη μειώνοντας το σκορ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορεστης Ορεστιάδας 1-2

70′ ΓΚΟΛ ο Ορεστης! Από βαθιά μπαλιά του τερματοφύλακα Μαδένη η μπαλα πέρασε όλη την άμυνα εφτασε στον Σταματόπουλο στην περιοχή του Εθνικού που με φοβερή τρίπλα και όμορφο πλασέ νίκησε τον Κυφωνιδη σκοραροντας δευτερη φορά. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορεστης Ορεστιάδας 1-3

76′ Ο Αντωνόπουλος στην θέση του Σπυροπουλου

79′ Γλύστρισε ο Κυφωνιδης σε γυρισμα συμπαίκτη του και παραχώρησε κόρνερ σε μια φάση που δείχνει την ψυχολογία των δυο ομάδων.

84′ Ο Δημητριάδης στην θέση του Οτεμπερη.

90′ Στην θέση του Ντοριαν, Πεταλωτή και Τσιεγγελίδη οι Θάνος ο Αλουπης, Παπαμιχαήλ και Ντουμανάκης

93′ ΓΚΟΛ ο Ορεστης! Μετά από κόρνερ η μπαλα βρέθηκε στον Ντουμανάκη που στην πρώτη του επαφή με την μπαλα γράφτηκε και αυτός στην ιστορια της ομάδας. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορεστης Ορεστιάδας 1-4 .

90+4′ Λήξη αγώνα! Δίκαια κυπελλούχος για 11η φορά ο Ορεστης Ορεστιάδας κόντρα στον μέτριο Εθνικό. Τελικό αποτέλεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορεστης Ορεστιάδας 1-4 .