Γ’ Εθνική: «Ζεστός» ο Παυλίδης με 4 γκολ σε δυο ματς οδηγεί την Νέα Αρτάκη του Μαγκαφίνη στον τίτλο

Μια ακόμη νίκη πήρε η Νέα Αρτάκη στην έδρας της, την 14η σε 16 ματς αφού επικράτησε με 4-1 του Σταυρού Λιανοκλαδίου με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παυλίδη και πλέον απέχει δύο βήματα απ’ το όνειρο του πρωταθλήματος, βρισκόμενος στο -2 απ’ τον πρωτοπόρο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου τον οποίο υποδέχεται σε δυο αγωνιστικές.

Οι Ευβοιώτες του Δημήτρη Μαγκαφίνη άνοιξε το σκορ στο 10′ με σουτ στην επαναφορά του φορμαρισμένου Γιώργου Παυλίδη, ύστερα από φάουλ του Ταυταρίδη κι απόκρουση του Τσάμη. Στο 28′ ο Σπηλιώτης έκανε το 2-0 με την ομάδα του Σταυρού να μειώνει στο γκολ στο 40′, με πέναλτι του Φράγκου.

Ακόμη πιο αποφασιστική στην επανάληψη η Αρτάκη ‘καθάρισε’ το ματς με το δεύτερο γκολ του πρωην φορ του Πανθρακικού στο 60′ που έφτασε τα 9 με την Αρτάκη από το Γενάρη που άφησε την Κομοτηνή, και τα 4 σε 2 αγωνιστικές, φτάνοντας τα 11 συνολικά στην σεζόν (2 με Πανθρακικό). Ο Στασινόπουλος στο 65′ με εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 4-1.

Την επόμενη αγωνιστική η Αρτάκη αγωνίζεται στην Πιερία με τον τέταρτο και αδιάφορο Πιερικό και με το Κεραμιδι να υποδέχεται τον Θεσπρωτο που παλεύει για την παραμονή του.