Γ’ Εθνική: Πετάει η Ελλάς Σύρου με τον Αλέξη Μελισσόπουλο να φτάνει τα 10 τέρματα! Υποβιβάστηκε η Κως του Ηλία Τσιτσεκίδη

Την έκτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα και την 18η συνολικά πήρε την Δευτέρα η Ελλάς Σύρου επί του Α.Ο Πυλίου Κω, με 3-0 και παρέμεινε στην πεντάδα, σε αντίθεση με τους Δωδεκανήσιους που υποβιβάστηκαν μετά από 4 χρόνια στην Γ’ Εθνική.

Η Ελλάς Σύρου άνοιξε το σκορ στο 53΄, όταν μετά από όμορφη μπαλιά του Μελισσόπουλου, και ο πρώτος σκορερ τςη Συρου ο Μούντριχας έγινε αποδέκτης της μπάλας, νίκησε τον Καζέλη για το 1-0 και έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά αργότερα (58΄) αντιστράφηκαν οι ρόλοι, με τον Μούντριχα να σερβίρει στον Αλέξη Μελισσόπουλο, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Καζέλη για το 2-0 και το δέκατο φετινό του τέρμα. Στο 80΄ η Ελλάς σημείωσε και τρίτο τέρμα, όταν ο Κασάπης πέρασε τον Καζέλη, ανατράπηκε αλλά στην κενή εστία ο Παράβαλος έγραψε το 3-0.

Ο ξανθιώτης επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο μετά το στείρο 0-0, με την ομάδα του να φτάνει τους 57 βαθμούς και να βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και τον Παναργειακό, ενώ στην ομάδα της Κω βασικός ξεκίνησε ο Ηλίας Τσιτσεκίδης με την Πυλί να μένει στους 35 βαθμούς και να υποβιβάζεται μαθηματικά (φωτο giafkasports).