ΕΠΣ Έβρου: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου οι ποινές των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων ομάδας και σωματείων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις που πήραν:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1) ΜΕΛΕΤΟΥΔΗΣ Δ. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 2 αγωνιστικές

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΟΜΑΔΑΣ

1) Επιβάλλει απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική και χρηματική ποινή 10€ στον εκπρόσωπο του σωματείου ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ κ. Ουζουνάκη Χ. για μη διατήρηση της τάξης και της πειθαρχίας στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια του αγώνα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας με το σωματείο ΑΜΟ ΡΟΥΣΣΑΣ στις 07/04/2024.

2) Επιβάλλει απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή 20€ στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΜΟ ΡΟΥΣΣΑΣ κ. ΤΣΙΓΚΕΛ Ε. για μη διατήρηση της τάξης και της πειθαρχίας στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια του αγώνα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας με το σωματείο ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ στις 07/04/2024.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1) ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ καθώς κατά την διάρκεια του αγώνα της 6ης αγωνιστικής play out δεν απασχολούσε, όπως είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ.2α του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου, προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA B και άνω ΚΑΙ και ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

2) ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ καθώς κατά την διάρκεια του αγώνα της 7ης αγωνιστικής play out δεν απασχολούσε, όπως είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ.2α του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου, προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA B και άνω ΚΑΙ και ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ