Από βοηθός στην Ξάνθη, προπονητής στη Λέγκια – Πέταξε δίσκο εστιατορίου τραυματίζοντας στο κεφάλι τον μεγαλομέτοχο της Λούμπλιν

Ο άλλοτε βοηθός του Κίκο Ραμίρεθ στην Ξάνθη, Γκονσάλο Φέιο, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λέγκια Βαρσοβίας με τους Πολωνούς να χαρακτηρίζουν τον 34χρονο προπονητή ως αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Ο Φέιο θήτευσε για μόλις πέντε μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο ξεκίνημα της σεζόν 2019/20, όταν ανέλαβε ασίσταντ του Κίκο Ραμίρεθ στην Ξάνθη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέχεια εργάστηκε ως βοηθός στην πολωνική Ράκοβ, παίρνοντας τον Σεπτέμβριο του 2022 προαγωγή ως πρώτος προπονητής για λογαριασμό της Μότορ Λούμπιν.

Οι σχέσεις του 34χρονου προπονητή με τον πρόεδρο της ομάδας ήταν ταραχώδεις με τον Φέιο να φτάνει στο σημείο να πετάξει έναν δίσκο εστιατορίου στον «ισχυρό άνδρα» του συλλόγου τραυματίζοντας τον στο κεφάλι.

Το γεγονός πως θεωρείται αρκετά οξύθυμος δεν απέτρεψε την διοίκηση της Λέγκια Βαρσοβίας να τον προσλάβει στην τεχνική ηγεσία της.

Σημειώνεται πως εφτά αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πολωνικού πρωταθλήματος η Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας επτά βαθμούς λιγότερους σε σχέση με την πρωτοπόρο Γιαγκελόνια.