Pre League: Ο Εθνικός ηττήθηκε από τον Πανερυθραϊκό στην Αλεξανδρούπολη χάνοντας το πλεονέκτημα έδρας

Σπουδαίο προβάδισμα για την παραμονή του στην Pre League Ανδρών πήρε ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος πέρασε από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους τελικούς των πλέι άουτ.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έχει πλέον την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Pre League και την νέα αγωνιστική περίοδο, αρκεί να επικρατήσει στην έδρα της το προσεχές Σάββατο. Θυμίζουμε στην ομάδα της Ερυθραίας αγωνίζεται ο Γιάννης Τασάκος με καταγωγή από τον Έβρο.

Αν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καταφέρει να επικρατήσει θα ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας που είχε και η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, ξανά στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Σε διαφορετική περίπτωση θα υποβιβαστεί στην Α2 Εθνική Ανδρών.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τονονίδης, Παρατηρητής: Δήμου.

Τα σετ: 1-3 (17-25, 25-20, 29-31, 13-25)

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Καβαρατζής, Κεσκίνης, Μπουφίδης, Παπάζογλου, Κυριακίδης, Δημητριάδης / Ποιμενίδης (λ), Βαφειάδης.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Λάιος): Παπαδόπουλος, Δημητούλης, Ρεστέμης, Μάρκου, Τασάκος, Δορδοκίδης / Αχιλλεόπουλος (λ), Καρύκας, Ταραμίγκος, Καβαρινός.

Pre League Ανδρών – Play Out

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 – Πρώτος Αγώνας
Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Α.Σ. Πανερυθραϊκός 1-3 (17-25, 25-20, 29-31, 13-25)

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 – Δεύτερος Αγώνας
«Στ. Καλαϊτζής», 15.30: Α.Σ. Πανερυθραϊκός – Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Τετάρτη 17 Απριλίου – Τρίτος Αγώνας (Αν χρειαστεί)
«Μιχάλης Παρασκευόπουλος», 18.00: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Α.Σ. Πανερυθραϊκός