Συγκλονίζει ο Αθανασιάδης: «Αν δεν ήταν ο γιος μου θα τα είχα παρατήσει»

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena και έκανε ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο.

Πρωταγωνιστής της Ένωσης ήταν ο Ελίασον που πέτυχε το χρυσό γκολ, αλλά και ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης που κράτησε όρθια την ομάδα του με τις επεμβάσεις του. Μετά το ματς ο Έλληνας πορτιέρε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν δεν ήταν ο γιος του θα τα είχε παρατήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Αθανασιάδης μετά το ματς: Για το ματς: “Εγώ αυτό που ήταν να κάνω το έκανα για να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς. Τους πήραμε και προχωράμε“.

Για την άσχημη περίοδο που είχε και τη σημερινή του εμφάνιση: “Έκανα κάποια λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν κρύβομαι ήμουν ο πρώτος που το είπα. Όλοι κάνουμε λάθη. Σήμερα βοήθησα την ομάδα, έβαλα το λιθαράκι μου“.

Για το αν θεωρεί ότι έδωσε απαντήσεις με αυτή την εμφάνιση: “Δεν χρειάζεται να δώσω απαντήσεις. Και πέρυσι η χρονιά μου ήταν καλή και πρόπερσι η χρονιά μου ήταν καλή. Είχα μια άσχημη περίοδο, σε όλους μπορεί να συμβεί. Προχωράμε. Σηκώθηκα ξανά και βοήθησα την ομάδα“.

Για τη στήριξη που είχε από τον Αλμέιδα και τους ανθρώπους της ΑΕΚ: “Ο Αλμέιδα τους στηρίζει όλους. Όλοι κάνουμε λάθη. Του βγάζω το καπέλο, όπως και όλοι οι παίκτες“.

Για τη μάχη του τίτλου: “Είναι σημαντική νίκη, πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι, έχουν μείνει οκτώ τελικοί. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μέχρι τέλους“.

Για το που αφειρώνει το βραβείο του MVP: “Στον γιο μου τον Ιωακείμ. Αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει“.