Αποθεώνει Κεχαγιά, Προδρομίτη και Μαλαδένη ο αήττητος για 4 μήνες σε 16 ματς Νέστος Χρυσούπολης πριν το ντέρμπι κορυφής στην Καβάλα!

Μια μια ανακοίνωση του ο Νέστος Χρυσούπολης πριν τον αγώνα κορυφής με την πρωτοπόρο Καβάλα αποθεώνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την φετινή πορεία της και μάλιστα με αντιπάλους με μεγαλύτερα μπατζετ.

Η ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολης: Αυτός ο Νεστος Χρυσουπολης έχει παρών και μέλλον.Εγγυηση ότι έχει φτιαχτεί ώστε ο Νεστος Χρυσουπολης να διεκδικει τον τίτλο ο καταξιωμένος προπονητης Νίκος Κεχαγιάς και οι άξιοι συνεργάτες του Κώστας Προδρομιτης και Αλέκος Μαλαδενης .Τρεις άνθρωποι που κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας σε σχέση την περσινή χρονιά όταν είχε κληθεί ο Νίκος Κεχαγιάς να βγάλει την ομάδα του Νέστου από τον λήθαργο του υποβιβασμού που με μοναδική μαεστρία και τις άριστες τεχνικές του γνώσεις κράτησε τον Νέστο στην κατηγορία.

Η προσπάθεια αυτή οδήγησε την διοίκηση του συλλόγου να ανανέωση την συνεργασία του και να πλαισιωθεί από δύο ικανούς συνεργάτες που οι τρεις μαζί οδηγούν τον Νέστο σε αξιοζήλευτη πορεία. Αν δει κάποιος τα μπάτζετ των ομάδων Α.Ο.Καβαλα και του Πανθρακικου θα διαπιστώσει τις διαφορες από τον αξιόμαχο Νέστο Χρυσουπολης. Μια ομάδα που έχει να ηττηθεί από τις 26 Νοεμβρίου έχοντας 14 νίκες και δύο ισοπαλίες κάτι που δεν πρέπει να το ξέχνα κανεις. Η ομάδα του Νέστου προετοιμάζεται για το Κυριακάτικο ντέρμπι εκτός έδρας με τον Α.Ο.Καβαλα.Οπως αναφέρουμε πιο πάνω εγγύηση ότι έχει πετύχει ο Νεστος Χρυσουπολης το τεχνικό επιτελείο που έχει βάλει την σφραγίδα ώστε να φτιαχτεί μια ομάδα με περγαμηνές με παρών και μέλλον!