Καυστική ανακοίνωση απάντηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον ΑΟ Νεοχωρίου

Καυστική ανακοίνωση απάντηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην διοίκηση του ΑΟ Νεοχωρίου για τα όσα ανέφερε μετά το αποτέλεσμα στο «Φώτης Κοσμάς» που επέφερε και τον αποκλεισμό των φιλοξενούμενων από τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους και όχι όπως μας συμφέρει….

1ος ημιτελικός σήμερα στο γήπεδο του Νεοχωρίου συνοδεύτηκε με ήττα της ομάδας μας με 1-0,με αποβολή δύο παικτών (σύνολο 9 Αγωνιστικών)με πέναλντι και αποβολή που δεν δόθηκε και μπλα,μπλα,μπλα….ένα σωρό δικαιολογίες και φυσικά η γνωστή καραμέλα… φταίει η διαιτησία!!ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΓΟΜΑΣΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Το τι λέγεται στην κερκίδα το ξέρετε καλύτερα γιατί τα χειρότερα τα ακούσαμε στο Νεοχώρι αλλά διάλογο δεν ανοίξαμε.Παιξαμε, χάσαμε, φύγαμε έτσι απλά και πληρώσαμε…

Κάνετε λόγο για δύο νερά και όχι για τα 24 που δόθηκαν.

Όσο αναφορά το παιχτικο κομμάτι δίνετε ευθύνες σε παίχτες του Εθνικού λες και φταιγανε αυτοί για τις κόκκινες κάρτες που δόθηκαν. Ευθύνη φέρουν οι παίκτες του Εθνικού μόνο για το αποτέλεσμα νίκης πρόκρισης στον τελικό!!!

Μπράβο στους παράγοντες του Νεοχωρίου που όταν η ομάδα τους έμεινε με 8 παίχτες δεν κατάλαβαν πως ο Εθνικός δεν ΗΘΕΛΕ να κάνει επίθεση σεβόμενος το αριθμητικό μειονέκτημα της ομάδας σας….όταν δε τόλμησε να βγει στην μοναδική αντεπίθεση παίχτης μας,ποδοσφαιριστής του Νεοχωρίου έκανε αντικανονικο τάκλιν (κάρτας)στον παίκτη μας Γ.Λ.

Άλλωστε τι τρεις τι τέσσερις κόκκινες κάρτες….

Υ.Γ: Όταν βγάζετε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας να είναι αποκλειστικά για την διαιτησία….δεν θα εμπλέκεται το σωματείο γιατί οι παίκτες εχθές αποχώρησαν αγκαλιασμενοι από το γήπεδο..

Ευχόμαστε ειλικρινά να είστε και του χρόνου στο πρωτάθλημα.