ΕΠΣ Έβρου: Μετά από μια δεκαετία ξανά αντίπαλοι σε τελικό Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ορέστης Ορεστιάδας! Τα αποτελέσματα των δραματικών β’ ημιτελικών

Μετά από το 2014 για πρώτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι ξανά σε τελικό κυπελλου της ΕΠΣ Έβρου ο Ορέστης Ορεστιάδας και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αφού έστω και δύσκολα ξεπέρασαν τις σκοπέλους των αντιπάλων τους.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης του Ζόραν Στοίνοβιτς επικράτησε δύσκολα στην παράταση του μαχητικού ΑΟ Νεοχωρίου που έβαλε δύσκολα αν και με 8 παίκτες με απ’ ευθείας αποβολές στην παράταση και θα βρει στον τελικό τον πολυνίκη του θεσμού Ορέστη Ορεστιάδας που άντεξε στην πίεση της Αλεξανδρούπολης κρατώντας το πολυπόθητο 0-0 και με το αβαντάζ της νίκης του 2-1 στο «Φωτης Κοσμάς» πήρε τον πρόκριση για τον τελικό και την ρεβανς για τους δυο χαμένους τελικούς πέρσι και πρόπερσι. Έτσι η ομάδα του Νικου Ουσταμπασίδη θα έχει έξτρα από την μάχη της παραμονής και διεκδικήσει και το κύπελλο μετά από 10 χρόνια και 8 χαμένους τελικούς!

Έτσι οι δυο ομάδες με τους περισσότερους τίτλους στον Νομό Έβρου θα βρεθούν αντιμέτωπες για τρίτη φορά με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους τίτλους το 2004 ο Ορέστης (3-1 στην παράταση) και το 2014 ο Εθνικός (νίκη με 1-0) (φωτο αρχείου).

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ – Β’ ΑΓΩΝΕΣ (20/3, 15:30)
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Νεοχωρίου 2-0 παράτ. (55′ Παπαδάκης, 97′ Λημνιος) (1-0 κανονική διάρκεια) (0-1)
Ορέστης Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολη 0-0 (2-1)