ΕΠΣ Ξάνθης: Με τον κόσμο του στην Φελώνη ο ΑΟΞ στον ημιτελικό κόντρα στο Κουτσό! Οι ορισμοί των τεσσάρων διαιτητών

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει η ποδοσφαιρική Ξάνθη και οι αρκετο φίλοι του ΑΟΞ στον Νομό αλλά και σε όλη την χώρα τον δεύτερο νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης που θα γίνει στο ουδέτερο γήπεδο της Φελώνης το μεσημέρι της Τεταρτης (20/3, 15:00) ανάμεσα στον ΑΟΞ και τον πρωτοπόρο της Α’ κατηγορίας Παύλο Μελά Κουτσού.

Η ομάδα του ΑΟΞ πρωτοπόρος στην Β1 κατηγορία αν και μια κατηγορία παρακάτω θέλει κόντρα στην ομάδα του πρωην προπονητή του Χρήστου Μαλαδενη τον Παύλο Μελά αν και είναι αουτσάιντερ και με την βοήθεια του κόσμου του που αναμένεται να γεμίσει τις εξέδρες στο γήπεδο της Φελώνης, να φωνάξει παρόν και να πάρει την πρόκριση ώστε να φτάσει στον τελικό κόντρα στον Άρη Αβάτου και γιατί όχι να το κατακτήσει και να πάρει μέρος στο κύπελλο της Ελλάδας κόντρα σε ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Από την άλλη η ομάδα του Κουτσού που είναι φαβορί για το πρωτατάθλημα μετά από 38 χρόνια, θέλει και το κύπελλο μετά από 10 χρόνια και τρίτη φορά στην ιστορία του.

Διαιτητής του ημιτελικού θα είναι ο Φεράτογλου με βοηθούς τους Σαββόγλου και Σκριάπα και τέταρτο διαιτητή τον Βαμβακίδη.