Champions League: Ο Εβρίτης Μιχάλης Κουτσούλας και οι άλλοι δύο διαιτητές που καλούνται να εκπροσωπήσουν την ελληνική διαιτησία

Ο Εβρίτης Μιχάλης Κουτσούλας με καταγωγή από το Σουφλί, βρίσκεται ανάμεσα στους τρείς διαιτητές που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την ελληνική διαιτησία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακόμη ένα παράσημο για τον Σουφλιώτη διαιτητή, Μιχάλη Κουτσούλα, καθώς ο ίδιος θα διευθύνει ακόμη ένα Ευρωπαϊκό αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος διαιτητής θα σφυρίξει ως πρώτος στον ημιτελικό του Champions League Ανδρών ανάμεσα στις ιταλικές Λούμπε και Τρεντίνο.

Δείτε τους ορισμούς των Ελλήνων διαιτητών στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για το προσεχές διάστημα.

Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα είναι την Τρίτη 19 Μαρτίου δεύτερος διαιτητής στον ημιτελικό του Champions League Γυναικών ανάμεσα στην τούρκικη Φενέρμπαχτσε και την ιταλική Μιλάνο.

Ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας θα είναι την Πέμπτη 21 Μαρτίου πρώτος διαιτητής στον ημιτελικό του Champions League Ανδρών ανάμεσα στις ιταλικές Λούμπε και Τρεντίνο.

Τέλος, ο πρώην διεθνής διαιτητής Μιχάλης Θεμελής θα είναι την Τετάρτη 20 Μαρτίου Challenge Referee στον ημιτελικό του Champions League Ανδρών ανάμεσα στην τούρκικη Ζιράτ και την πολωνική Γιαστρέμπσκι.