Φώτης Ιωαννίδης: Αυτά τα χρήματα θέλει για να συμφωνήσει για ανανέωση!

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το κεφάλαιο που «καίει» περισσότερο από όλα αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Η πρόθεση ανανέωσης, το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης και τα χρήματα που θέλει ο Έλληνας επιθετικός από τον Παναθηναϊκό για να «τελειώσει» κάθε κουβέντα, όπως παρουσιάζει το αποκλειστικό άρθρο της sportime.

Το συγκεκριμένο θέμα έχετε άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Σε όλα τα μέτωπα. Ο Φώτης Ιωαννίδης παίρνει μόνο 300.00 ευρώ ετησίως. Γεγονός που αποτελεί πρόβλημα για έναν παίκτη που ο Παναθηναϊκός διαλαλεί πως δεν φτάνουν ούτε 15 εκατ. ευρώ.

Στις αρχές Φλεβάρη η sportime ενημέρωσε για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να δώσει μια γενναία αύξηση στον Φώτη Ιωαννίδη. Διότι, αυτή είναι απαραίτητη. Το ερώτημα είναι πόσο μεγάλη θα χρειαστεί να είναι. Ειδικά από το ενδιαφέρον που έχει προκύψει.

Διότι σύμφωνα με το Kicker ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι στη λίστα της Στουτγκάρδης. Επομένως, η ανάγκη για βελτίωση του συμβολαίου του είναι επιτακτική. Δεν μιλάμε απλώς πρώτος σκόρερ του club (36 ματς/20 γκολ). Δεν αποτελεί μόνο σημείο αναφοράς για την Εθνική Ελλάδας, αποτελώντας πια τον βασικό σέντερ φορ στο μυαλό του Γκουστάβο Πογέτ. Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει γίνει trend στο διεθνές market μια και η χρηματιστηριακή του αξία μέσα σε ένα 8μηνο έχει «χτυπήσει» limit up.

ο αντίτιμο του Transfer fee για το επόμενο καλοκαίρι ποικίλει. Εξαρτάται με ποιον μιλάς, πού απευθύνεσαι. Το σίγουρο είναι πως τον τελευταίο λόγο έχει ο Γιάννης Αλαφούζος (σ.σ.: μαζί με τον Mr 50% Γιάννη Κομπότη).

Ασχέτως αυτής την εξέλιξης ο Παναθηναϊκός, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ετοιμάζει πρόταση αναπροσαρμογής συμβολαίου. Τι θα αξιώσει ο Φώτης Ιωαννίδης σύμφωνα με την πιάτσα; Επταψήφιο νούμερο!