Αποδόσεις εκπλήξεις από τις στοιχηματικές εταιρείες στα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Άρης αλλά και… Πανθρακικός – Καβάλα!

Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η αγωνιστική δράση την Κυριακή στην Ελλάδα όπου το ενδιαφέρον φυσικά επικεντρώνεται στα μεγάλα ντέρμπι της χώρας στην Super League, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Άρης, της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Super League 2 αλλά και στο μεγάλο ντέρμπι της Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης, Πανθρακικός – ΑΟ Καβάλας.

Μάλιστα βλέποντας και τις αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες που ενδιαφέρει και αρκετό κόσμο εντύπωση κάνει στον βαθμό που χαρακτηρίζονται τόσο ακλόνητα φαβορί ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός αλλά και η… Καβάλα.

Συγκεκριμένα στο ντέρμπι του Καραισκάκη ο κουρασμένος Ολυμπιακός και ιδίως μετά την τεσσάρα της Πέμπτης από την Μακάμπι είναι φαβορί από 2 έως 2,15 με τον Παναθηναικό να παίζεται από 4 εως 4,15 (γύρω στο 3,2-3,3 η ισοπαλία, stoiximan). Στην άδεια Τούμπα λόγω τιμωρίας ο κουρασμένος επίσης ΠΑΟΚ και μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ παίζεται ακλόνητο φαβορί με 1,5 με τον πάντα επικίνδυνο και καλή ψυχολογία Άρη να πονταρεται για ισοπαλία στο 4,30 και για διπλό στο… 6,5!

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί και η απόδοση στο ντερμπι της Κομοτηνής ανάμεσα σε Πανθρακικό και Καβάλα με τους Αργοναύτες να ποντάρονται κόντρα σε μια ομάδα που έχει να χάσει 14 ματς με απόδοση από 1,80 έως 2 με τον άσο να δίνεται σε τιμή ευκαιρίας μέχρι και 4,0 (3,25 η ισοπαλία, stoiximan).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής ο Ορεστης Oρεστιάδας παίζεται ως φαβορί (2,20 stoiximan) κόντρα στον Θερμαϊκό, ο Άρης Αβάτου στο 2,10 κόντρα στην Χανιώτη, η Χρυσούπολη έως 1.95 στην δύσκολη έδρα της Μηχανιώνας (3,70 ο άσος στην stoiximan), ενώ το διπλό του Παραλιμνίου έπεσε κάτω από 1,60 στην bet365. Δεν υπάρχει στοιχηματισμός στον κρίσιμο αγώνα της Βέροιας στην Κρηστώνη, όπως και της Δόξας Δράμας με την Αγία Μαρίνα.