Super League 2: Στον «άτυχο» Γιώργο Τζελέπη αφιέρωσαν στον Τηλυκράτη την νίκη-ανάσα επί του Παναθηναϊκού! Τελικός στην Κρήτη κόντρα στην ομάδα του Ανυφαντάκη

Στον άτυχο Γιώργο Τζελέπη, αφιέρωσαν τη νίκη-ανάσα 2-0, επί του Παναθηναϊκού Β’ , οι παίχτες του ουραγού Τηλυκράτη Λευκάδας αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού που έγινε στο ουδέτερο του Αγρινιου και πήραν παράταση μια εβδομάδας για την σωτηρία!

Ο άτυχος 24χρονος Ροδοπίτης πρωην τερματοφύλακας των Πανθρακικού, Ξανθης, Εργοτέλη και Ιεράπετρας που φέτος με τον Γκέκα στον πάγκο ξαναβρήκε θέση στην εντεκάδα με 11 συμμετοχές, και 7 συνεχόμενες μέχρι τον τραυματισμό του, χτύπησε σοβαρά στη προπόνηση της Πέμπτης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η ομάδα του Φάνη Γκέκα που ξεκίνησε βασικούς τους Χατζητερζόγλου, Ζδραβου, ωστόσο παραμένει τελευταία με 18 βαθμούς μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου και θα πάει την επόμενη εβδομάδα στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει στον “τελικό” τον Γιούχτα του Κώστα Ανυφαντάκη που έχει ένα βαθμό παραπάνω. Η νίκη σημαίνει πλέι άουτ για τους Λευκαδιώτες, όμως κάθε άλλο αποτέλεσμα θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα τους στο πρωτάθλημα, καθώς θα επιστρέψουν μετά από έναν χρόνο στη Γ Εθνική. Ο Παναθηναικός Β’ του Σωτήρη Αντωνίου έμεινε στους 20 βαθμούς και θα παλέψει για την παραμονή του στα πλει άουτ.

Ο Τηλυκράτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Ντοναλντόνι στο 42′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του, με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή (φωτο lefkadasportnews).