Super League 2: Με χρυσό σκόρερ τον Αργύρη Δαρέλα ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε της Κοζάνης και «βλέπει» πλέι οφ

Σε τροχιά play-offs παρέμεινε ο ΠΑΟΚ Β’, καθώς επικράτησε 1-0 της Κοζάνης σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για τον Βόρειο Ομιλο της Super League 2 και έτσι βρίσκεται μόλις στο «-1» από την προνομιούχο 5η θέση, όπου και… κατοικεί πλέον η ΑΕΚ Β’ ύστερα από το δικό της, επίσης σημερινό (29/2), 4-0 επί του Απόλλωνα Πόντου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 10’ με τον Κούφα αλλά ο πορτιέρε Μπαλωμένος του είπε «όχι» και ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ λίγο αργότερα (15’) με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δαρέλα (σ.σ. η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Φίλων από τον Μπογκντάνοβιτς).

Ο Δαρέλας «φλέρταρε» με το 2-0 στο 29’, ενώ ο γκολκίπερ Μπαλωμένος αντέδρασε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ Β’ εξαιρετικά και στο 49’, όταν ο Καλλέργης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντί του αλλά εκείνος τον «νίκησε».

Στο 82’ ο δυο τους… συγκρούστηκαν ξανά αλλά εκ νέου ο 22χρονος τερματοφύλακας είπε «όχι» στον αντίπαλό του, αυτή τη φορά σε δυνατό του σουτ μέσα από την περιοχή και έτσι κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του, η οποία μάλιστα στις καθυστερήσεις έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ αλλά ο Μπογκντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Σαποβάλοφ.

Ετσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας, Κωττάς (44′ Σνάουτσνερ), Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σπυράκος (85′ Μπράντονιτς), Γκούμας (62′ Σαποβάλοφ), Δαρέλας (85′ Κιτσάκης), Κανίς (62′ Νινούα).

ΚΟΖΑΝΗ: Μπογκάντοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης (86′ Κανούλας), Ίτσιος, Παπαδόπουλος Ι. (86′ Ψάλτης), Κούφας (46′ Γιάκος), Σιατραβάνης (66′ Ποζατζίδης), Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος (72′ Μάγκανιτς).