Super League: Πέρασε ξανά από τις Σέρρες ο ΠΑΟΚ με αυτογκόλ Πεταυράκη και αποβολή Δεληγιαννίδη

O ΠΑΟΚ λίγες μέρες μετά το διπλό στο Αγρίνιο, πέρασε και από τις Σέρρες. Ο Δικέφαλος επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού για την 25η αγωνιστική της Super League, την προτελευταία πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που έβγαλε ξανά το… ραβδάκι του και με ένα πανέξυπνο τρόπο βρήκε δίχτυα στο 45+2′. Ο Πανσερραϊκός έμεινε με εννέα παίκτες, αφού στο 69′ αποβλήθηκε ο Μορέιρα και στο 83′ ο Δεληγιαννίδης. Ο Δικέφαλος κλείδωσε το ματς με αυτογκόλ του Πεταυράκη στο 90+1′.

Στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 57 πόντους και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Ο Πανσερραϊκός είναι 9ος με 24 βαθμούς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης (74′ Σοάρες), Ντανκερλούι, Πηλέας (66′ Σοφιανός), Οικονόμου (66′ Στάικος), Μορέιρα, Ουάρντα, Γούλερι (76′ Μούργος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κετζιόρα, Νάσμπεργκ, Ότο, Σβαμπ (90+2′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (63′ Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (63′ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (74′ Τόμας).