Super League: Επέστρεψε στα γκολ ο Ιωαννίδης και στις νίκες ο ΠΑΟ στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε μια νίκη μετά από τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Λεωφόρο κόντρα σε Λαμία και Κηφισιά και τη βρήκε κόντρα στον Άρη στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με τους πράσινους να επικρατούν με 2-0, να επιστρέφουν στις νίκες και παράλληλα να βλέπουν τον Ιωαννίδη να επιστρέφει στα γκολ ενώ το σκορ για τους πράσινους είχε ανοίξει ο Μπακασέτας.

Το τριφύλλι μετά από αυτή τη νίκη επέστρεψε ξανά στην τρίτη θέση, όπου είχε βρεθεί προσωρινά ο Ολυμπιακός, και συνεχίζει να καταδιώκει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καθώς είναι ξανά στο -3 και το -2 από τους δύο δικεφάλους.

Αντίθετα ο Άρης ο οποίος είχε τις στιγμές του στη Λεωφόρο αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει παρέμεινε στην 5η θέση και πλέον είδε όλους τους υπόλοιπους να αυξάνουν τη διαφορά και την 4η θέση να γίνεται δύσκολη υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ αρκετά νωρίς στην αναμέτρηση με τον Τάσο Μπακασέτα να βρίσκει δίχτυα από το ύψος του πέναλτι μετά από ασίστ του Παλάσιος στο 3′.

Ενώ το δεύτερο γκολ του τριφυλλιού ήρθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στο δεύτερο μέρος με τον Έλληνα στράικερ να επιστρέφει στα γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Τσέριν (80′ Αράο), Μπακασέτας (89′ Βιλένα), Παλάσιος (80′ Μαντσίνι), Μπερνάρ (90+2′ Λημνιός), Ιωαννίδης (80′ Σπόραρ).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Μοντόγια (71′ Φερράρι), Τζούρασεκ (46′ Μανού Γκαρσία), Νταρίντα, Ζιλ (71′ Βέλεθ), Σουλεϊμάνοφ (84′ Φετφατζίδης), Ζαμόρα, Μορόν (46′ Ανσαριφάρντ).