Γ’ Εθνική: Ήττα ντροπής για τον Ορέστη Ορεστιάδας στην Χρυσούπολη με πάρτυ και καρέ Αντώνη Ράνου!

Δεν του πάει ο Νομός Καβάλας τον Ορεστη Ορεστιάδας που στις δυο επισκέψεις του εκεί εχει δεχθεί συνολικά 11 γκολ μετά την ήτταν ντροπής από τον Νέστο Χρυσούπολης με 6-1.

Η ομάδα του Ουσταμπασίδη με εξαίρεση τα ματς με την Αγία Μαρίνα και την Δόξα Δράμας στην έδρα της παέι να αμαυρώσει το 2024 όλη την καταπληκτική πορεία που είχε κάνει στις αρχές του πρωταθλήματος όπου είχε φτιάσει μέχρι και την τρίτη θέση. Η προωρη ωστοσο παραμονή αφού θέλει λίγους βαθμούς για την μαθηματική σωτηρία, έχει χαλαρώσει τους πάντες στο στρατόπεδο των Ορεστιαδιτών με το ματς στην Χρυσούπολη και κυρίως το πρώτο ημίχρονο όπου έκανε πάρτυ ο Αντώνης Ρανος με τέσσαρα γκολ να πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί γιατί ακολουθεί η πρωτοπόρος Καβάλα.

Ο ξανθιώτης φορ πέτυχε 4 γκολ στο α’ μέρος κάνοντας το 1-0 με πέναλτι στο 10′, με τον Ράνο να κάνει το 2-0 στο 16′ και το 3-0 στο 37′ με αμφισβητούμενο πέναλτι. Το 4-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου πέτυχε και πάλι ο Ρανος στο 43′ φτάνοντας τα 10 στο πρωτάθλημα.

Στο β’ μερος ο Νέστος του Νικου Κεχαγιά έριξε τους ρυθμούς του με τον Ορεστη στο 54′ με το έκτο τέρμα στο πρωτάθλημα με δυνατό σουτ του Ηλία Οτεμπερη που μείωσε σε 4-1. Ωστόσο προς το φινάλε ο Αργεντινός επιθετικός Φρανκο Σέα έκανε το 5-1 στο 76′ και το 6-1 στις καθυστερήσεις φτάνοντας τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Με την έκτη συνεχόμενη νίκη του ο Νέστος διατήρησε την διαφορά του από τον τρίτο Πανθρακικό στους 5 βαθμούς πριν το μεταξύ τους ραντεβού σε δυο εβδομάδες και πριν το δύσκολο ταξιδι σε 7 ημέρες στην Κρηστωνη. Από την άλλη ο Ορεστης με την τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα του έμεινε στους 39 βαθμούς πέμπτος μαζί με Άβατο και Μηχανιώνα έχοντας να φιλοξενλησει την πρωτοπόρο Καβαλα την επόμενη αγωνιστική.

Διαιτητές οι Αγρίμης, Παντικίδης και Κωνσταντινίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Λογαράς, Γκιντίδης, Ασπιώτης, Λιάνας, Τσιεγγελίδης (45′ Δημητριαδης, Οτέμπερης, Σταματόπουλος, Ανδρεάδης, Αντωνόπουλος (45′ Κούρτογλου), Πασχαλίδης.