Στήριξη του πρωταθλήματος μπάσκετ βετεράνων ζητάει το ΚΚΕ Ροδόπης

Με αφορμή το πρωτάθλημα μπάσκετ Βετεράνων και Ερασιτεχνών KomoBasket League το ΚΚΕ Ροδόπης χαιρετίζει όλους τους αθλητές των ομάδων και όλους όσους με μεράκι φροντίζουν ώστε το πρωτάθλημα να γίνει πράξη. Παράλληλα, όμως, γνωστοποιεί ότι κάθε αθλητής πληρώνει συνδρομή που καλύπτει έξοδα του πρωταθλήματος. Οι όποιες παρεμβάσεις για να γίνει το πρωτάθλημα πιο λειτουργικό έγιναν με εργασία μελών του Συνδέσμου Βετεράνων και τα έσοδα των συνδρομών.

Αγοράστηκε και τοποθετήθηκε φωτεινός πίνακας, έγιναν εργασίες στα αποδυτήρια και τους γύρω χώρους, εγκαταστάθηκαν τα γραφεία της γραμματείας και οι πάγκοι, ενώ υπάρχει η σκέψη να αγοραστούν δυο καινούριες μπασκέτες αφού οι τωρινές είναι προβληματικές.

Tο ΚΚΕ Ροδόπης απευθύνει κάλεσμα διεκδίκησης και αγώνα στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, στους αθλητές και γονείς, ενάντια στην εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, για σύγχρονες δημόσιες αθλητικές υποδομές για όλους με επαρκή στήριξη από το κράτος. «Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει ώστε να εξασφαλιστεί άμεσα η απαραίτητη συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου του 4ου Γυμνασίου για να είναι ασφαλές για τους αθλητές με την απαραίτητη θέρμανση.

Ταυτόχρονα, να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου Κομοτηνής χωρίς άλλες καθυστερήσεις» σημείωσε το ΚΚΕ Ροδόπης σε ανακοίνωσή του.