Κύπελλο Ελλάδος: Με το ενάμισι πόδι στον μεγάλο τελικό ο Άκης Μάντζιος μετά διπλό του Άρη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού

Ο μεγάλος στόχος του Άρη είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια. Οι κίτρινοι κατάφεραν να κάνουν το πρώτο τους βήμα στον αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου, καθώς επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του θεσμού.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος όχι μονάχα έκανε εξαιρετική δουλειά αμυντικά, αλλά και στο 64ο λεπτό μπόρεσε να πετύχει με κεφαλιά το νικητήριο γκολ, έπειτα από την ασίστ του Μάνου Γκαρθία.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς πηγαίνουν στη ρεβάνς με προβάδισμα ενός τέρματος. Το δεύτερο παιχνίδι είναι στις 6 Μαρτίου στις 19:00, με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Στάγιτς, Λιάβας, Χουάνπι (77′ Πέρεζ), Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης (Φ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (71′ Λομόνακο), Πέδρο (77′ Καρέλης).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Βερστράτε (90′ Ντουκουρέ), Νταρίντα (90′ Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρθία (70′ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (56′ Σαμόρα), Μορόν (89′ Ανσαριφάρντ).