Η απάντηση του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην Μηχανιώνα: «Οι ανυπόστατες καταγγελίες για υποτιθέμενα περιστατικά βίας και υπονοούμενα χωρίς απόδειξη… καταδεικνύουν ότι η πορεία μας δεν περνά απαρατήρητη»

Την Κυριακή, 11/02/2024, η ομάδα μας φιλοξένησε εντός έδρας τον “Α.Σ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ”, οπότε και κατάφερε να επικρατήσει επάξια με 1-0.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και σε αντίκρουση των ψευδέστατων, αναπόδεικτων και ανυπόστατων ισχυρισμών που περιγράφονται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το αντίπαλο σωματείο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Από τη στιγμή της άφιξης της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδό μας, η φιλοξενία που τους παρείχαμε ως διοίκηση ήταν άψογη, δεδομένου ότι δεν υπήρξε ουδεμία μεμπτή ενέργεια εναντίον οποιουδήποτε, όπως ψευδώς ισχυρίζονται, ενώ μάλιστα, αφενός τους παρείχαμε από την πρώτη στιγμή τη χρήση του ιατρικού εξοπλισμού που υπάρχει στο γήπεδό μας για την προετοιμασία των αθλητών, αφετέρου δε, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο, είχαν δωρεάν πρόσβαση στα είδη του κυλικείου μας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και ειδικότερα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, στο χώρο των κερκίδων όπου υπήρχαν φίλαθλοι τόσο δικοί μας, όσο και της αντίπαλης ομάδας, δημιουργήθηκε μικρής κλίμακας ένταση, η οποία προς στιγμήν, μεταφέρθηκε και στο χώρο των αποδυτηρίων μεταξύ των παικτών, ωστόσο τα “πνεύματα ηρέμησαν” άμεσα με επέμβαση της αστυνομίας, η οποία ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε αντίθεση με τα όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται η ομάδα της Ν. Μηχανιώνας. Φυσικά, αρνούμαστε κατηγορηματικά ότι γρονθοκοπήθηκε η σύζυγος κάποιου εκ των αξιωματούχων, δεδομένου ότι, ως προαναφέραμε η αστυνομία ήταν παρούσα και σε περίπτωση που συνέβαινε τέτοιου είδους περιστατικό, θα είχε καταγγελθεί αρμοδίως. Μετά το τέλος του αγώνα δε, η αναχώρηση των φιλάθλων και της αντίπαλης ομάδας έγινε ομαλά, χωρίς να συμβεί το οτιδήποτε.

Τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται από το φύλλο αγώνα όπου δεν έχει καταγράφει το παραμικρό, ενώ μόνο ως αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί, η αναφορά της ομάδας της Ν. Μηχανιώνας για υποτιθέμενη συζήτηση που είχαν με το διαιτητή του αγώνα. Αναρωτιόμαστε πραγματικά, ποιος νοήμων διαιτητής θα προέβαινε σε μία τέτοια δήλωση προς τους παίκτες μίας εκ των δύο ομάδων.

Εν ολίγοις, η προσπάθεια, εκ μέρους της ομάδας της Ν. Μηχανιώνας, δικαιολόγησης της αγωνιστικής ανεπάρκειάς τους στο συγκεκριμένο αγώνα, με ανυπόστατες καταγγελίες για υποτιθέμενα περιστατικά βίας, με μομφές κατά της διαιτησίας και με δημόσιες εξαγγελίες και υπονοούμενα χωρίς απόδειξη, καταδεικνύει ότι η πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν περνά απαρατήρητη.

Είμαστε ένα υγιές σωματείο, από ένα μικρό χωριό του Κιλκίς, το οποίο στηρίζεται στην τοπική κοινωνία για να εξασφαλίζει την ποδοσφαιρική του επιβίωση και πορεία. Φυσικά, ως διοίκηση καταδικάζουμε το περιστατικό που συνέβη στην κερκίδα ανάμεσα σε φιλάθλους και δηλώνουμε ότι ουδέποτε ήμασταν και είμαστε θιασώτες της βίας, αφού ποτέ μέχρι σήμερα, δεν έχει συμβεί οποιοδήποτε περιστατικό στην έδρα μας. Αντιθέτως, όλες οι ομάδες που φιλοξενήσαμε, μας αναγνώρισαν την άριστη φιλοξενία που παρέχουμε, ανεξαρτήτου φυσικά αποτελέσματος αγώνα, το οποίο μάλλον, όπως φάνηκε, η ομάδα της Ν. Μηχανιώνας δεν κατόρθωσε να διαχειριστεί.

Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στο σωματείο της Ν. Μηχανιώνας και στους διοικούντες που σήμερα μετατράπηκαν σε δημόσιοι κατήγοροι, ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου στην “φιλόξενη” έδρα σας, όπου το σωματείο του Ποσειδώνα είχε επικρατήσει με σκορ 1-0, δύο αξιωματούχοι και ένας αθλητής μας, μετά το τέλος του αγώνα, βρήκαν τα αυτοκίνητά τους κατεστραμμένα και προσωπικά τους αντικείμενα να έχουν εξαφανιστεί.

Τότε κύριοι είχε νικήσει η βλακεία και η καφρίλα και όχι χθες!

Χθες, νίκησε η καλύτερη ομάδα!