ΕΠΣ Ξάνθης: Σοκ στο Κουτσό! Παρελθόν ο προπονητής Χρήστος Σαμαράς με δυνατά ονόματα για διαδόχους…

Παρελθόν από τον φιλόδοξο Παύλο Μελά Κουτσού που φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Ξάνθης και μετά από 38 χρόνια και το 1986 θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα αποτελεί ο Χρήστος Σαμαράς.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος κόουτς υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή Ζυγού παίρνοντας την ευθύνη για την ήττα με την διοίκηση αν και η ομάδα φέτος πρωταγωνιστεί να κάνει δεκτή την παραίτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thrakisports η διοίκηση της ομάδας προσανατολίζετε σε καταξιωμένο προπονητή της Ξάνθης αλλά και με εμπειρία σε Γ’ Εθνική με πρώτα φαβορί τους Κετσιεμενίδη, Αποστολίδη με αουτσαιντερ τους Μαλαδένη και τον Ξανθόπουλο.

Η ανακοίνωση του Παύλου Μελά Κουτσού: Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού θέλει να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό πως ο Χρήστος Σαμαράς υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινα αποδεκτή από τον σύλλογο μας!

Η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού θέλει να ευχαριστήσει τον Χρήστο Σαμαρά για την προσφορά του στον σύλλογο μας και να του ευχηθεί καλή συνέχεια με υγεία πάνω από όλα!