Πονοκέφαλος για Άκη Μάντζιο: Δεν βγήκαν για προπόνηση οι ποδοσφαιριστές λόγω οφειλόμενων

Ο Άρης βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 22η αγωνιστική της Super League, ωστόσο η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έκανε κανονική προπόνηση την Πέμπτη (09/02). Αιτία είναι οι οφειλές που υπάρχουν στους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες της ομάδας συγκεντρώθηκαν κανονικά στο Ρύσιο, ωστόσο δεν βγήκαν για προπόνηση. Αντίθετα, ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού έκαναν θεραπεία. Με αυτό τον τρόπο οι αθλητές του Άρη εξέφρασαν τα παράπονά τους, καθώς κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πίσω στις πληρωμές.

Οι παίκτες ζήτησαν από τη διοίκηση της ομάδας να καταβληθούν κάποιες δόσεις για να συνεχίσει να κυλάει ομαλά η σεζόν. Η διοίκηση βέβαια των “κίτρινων” και προσωπικά ο Θοδωρής Καρυπίδης, διαβεβαίωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα ότι οι εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν άμεσα.

Η ομάδα λοιπόν επέστρεψε στο κανονικό της πρόγραμμα σήμερα Παρασκευή (10/02), έχοντας ενημερωθεί ότι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, μετά δηλαδή το ματς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδος Betsson, θα έχουν καταβληθεί ορισμένες δόσεις, ειδικά στους παίκτες που έχουν μείνει αρκετά πίσω.

Η ΠΑΕ Άρης έχασε σημαντικά έσοδα το τελευταίο διάστημα, λόγω των κλειστών γηπέδων, καθώς αναγκάστηκε να αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της σε μεγάλα ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και τον Άρη για το Κύπελλο. Αντίστοιχες οικονομικές δυσκολίες είχε αντιμετωπίσει και προ τριετίας επί Covid, όταν και πάλι τα γήπεδα ήταν κλειστά και οι κίτρινοι στερήθηκαν μία από τις πιο σημαντικές πηγές εσόδων τους.