Το δημοσίευμα του «ενδιαφέροντος» του Γιαλιά για την απόκτηση της ΠΑΕ Ξάνθη και η δήλωση διάψευσης του δολοφονημένου επιχειρηματία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά ο οποίος δολοφονήθηκε με μαφιόζικο τρόπο το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στη Μάνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν φύλλο και φτερό το παρελθόν του επιχειρηματία αναζητώντας άτομα που θα είχαν λόγους – επαγγελματικούς ή οικονομικούς – να θέλουν την εξόντωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαλιάς είχε σχέση και με το ποδόσφαιρο ως πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Μανδραϊκού, του Πανελευσινιακού αλλά και μέχρι πριν επτά χρόνια των Τρικάλων. Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι είχε γραφτεί το όνομά του ως υποψήφιο για να επενδύσε στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Ηταν καλοκαίρι του 2017 όταν στην εφημερίδα Forza αναφερόταν ότι ο δολοφονημένος σήμερα επιχειρηματίας είχε τότε προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τον Χρήστο Πανόπουλο για να εξαγοράσει την ΠΑΕ Ξάνθη και μαζί της το Xanthi FC Arena και το Σαλέ των Πηγαδίων.

Μετά από λίγες ημέρες ωστόσο στην εφημερίδα Sportime ο Χρήστος Γιαλιάς είχε διαψεύσει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την Ξάνθη και γενικά για επιστροφή στον χώρο του ποδοσφαίρου, επισημαίνοντας ότι αν επέτρεφε θα το έκανε πάλι για να αναλάβει τα Τρίκαλα.

Με αφορμή την μαφιόζικη δολοφονία του, θυμηθείτε τα τότε δημοσιεύματα που είχαν εμπλέξει το όνομά του με πιθανή εξαγορά της ΠΑΕ Ξάνθη και την διάψευση που ακολούθησε από την πλευρά του, αφού αυτή της Ξάνθης και του Χρήστου Πανόπουλου κατά πάγια τακτική προτίμησε να μην ασχοληθεί καν…