Διαψεύδει για Ξάνθη ο Γιαλιάς! «Αν ασχολιόμουν ξανά με το ποδόσφαιρο θα πήγαινα πάλι στα Τρίκαλα»…

 

Τις τελευταίες 48 ώρες, μετά και το ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα, ο Χρήστος Γιαλιάς αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στις τάξεις των φιλάθλων της Ξάνθης ως ενδιαφερόμενος επενδυτής, αλλά ο ίδιος με δηλώσεις του σε Αθηναϊκή εφημερίδα, διαψεύδει το όποιο ενδιαφέρον του.

Δυο μέρες αφότου ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πιθανό ενδιαφέρον του Χρήστου Γιαλιά, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Ξάνθης από την Χρήστο Πανόπουλο, όπως σας είχε μεταφέρει και το ThrakiSportS, ο ίδιος με δηλώσεις του στην Αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα «SporTime» διαψεύδει το όποιο ενδιαφέρον του για την Ξάνθη.

Μάλιστα τονίζει πως έφυγε από τα Τρίκαλα, γιατί θέλει αυτή τη χρονιά να ξεκουραστεί, και πως εάν αποφασίσει να εμπλακεί και πάλι στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας, θα το κάνει για τα Τρίκαλα, τα όποια όπως χαρακτηριστικά δήλωσε έκανε «μαγαζί γωνία».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιαλιάς:

«Δεν ασχολούμαι με καμία ομάδα, δεν θέλω να πάω κάπου. Θέλω να ξεκουραστώ φέτος. Εάν με ενδιέφερε να έχω μια ομάδα, θα έμενα στα Τρίκαλα, τα οποία τα έκανα μαγαζί γωνία.

Ήταν και πριν αλλά εγώ βοήθησα να γίνουν ακόμα περισσότερο. Και να ξέρετε ότι αν αποφασίσω να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο θα πάω και πάλι στα Τρίκαλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.