Οδηγός στην Κομοτηνή παρέσυρε και εγκατέλειψε 15χρονη μαθήτρια

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση κι εγκατάλειψη ανήλικου πεζού είχαμε σήμερα το πρωί στην Κομοτηνή. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες από την ΕΛΑΣ πληροφορίες του xronos.gr, στην περιοχή του εμπορικού κέντρου κι ακόμη πιο συγκεκριμένα επί της οδού Φιλίππου, όχημα που φέρεται να κινούταν με μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη από το όριο ταχύτητα, παρέσυρε κι εγκατάλειψε στην άσφαλτο μαθήτρια, μόλις 15 ετών.

Μάλιστα, η μαθήτρια περνούσε το δρόμο στο ύψος του περίπτερου από τη διάβαση πεζών. Τα οχήματα που κατευθύνονταν προς το εμπορικό κέντρο σταμάτησαν κανονικά στη διάβαση, ωστόσο όχημα που κατευθυνόταν προς την πόλη δεν σταμάτησε, αντιθέτως την παρέσυρε και την έριξε στην άσφαλτο.

Ευτυχώς, η κοπέλα τη «γλύτωσε» μόνο με μελανιές. Ο πατέρας της ενημερώθηκε από την ίδια τηλεφωνικά και τη μετέφερε άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι δεν φέρει κάποιο σοβαρό τραύμα.

Ωστόσο, ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας, ο οποίος έχει ειδοποιήσει αρμοδίως την Ελληνική Αστυνομία που ερευνά το συμβάν σε όποιον είδε τα στοιχεία του οχήματος, να επικοινωνήσει με την ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα οδηγούσε γυναίκα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι επί της οδού Φιλίππου είναι καθημερινό φαινόμενο οχήματα να κινούνται με μεγάλες ταχύτητες, παραβιάζοντας τα όρια του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ αυτό δεν είναι το πρώτο τροχαίο ατύχημα που έχει συμβεί, σε μία περιοχή μάλιστα, όπου υπάρχουν 5 σχολικά κτίρια σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου.

Πηγή: xronos.gr