Βελόπουλος: «Παρέδωσε τα κλειδιά της Ελλάδας στον Ερντογάν ο Μητσοτάκης»! Ανοίγει ιδιωτική κλινική τουρκικών συμφερόντων στην Αλεξανδρούπολη

Σαν «βόμβα» φαίνεται πως έχει σκάσει η είδηση λειτουργίας ενός τουρκικού πολυϊατρείου στην Αλεξανδρούπολη, με την όλη διαδικασία προετοιμασίας να έχει γίνει υπό άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εστία», το πολυϊατρείο ανήκει στην τουρκική εταιρεία με επωνυμία ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI, που έχει τη δυνατότητα να ιδρύει ιδιωτικά ιδρύματα υγείας, να ανοίγει νοσοκομεία, πολυϊατρεία, ιατρεία, ιατρικά κέντρα, ιατρικά εργαστήρια, ιδρύματα αναλύσεων, να παρέχει υπηρεσίες υγείας, να παρέχει κάθε είδους μαθήματα πρώτων βοηθειών, με άδεια από τα αρμόδια όργανα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει χαρακτηριστικά η του ΓΕΜΗ με ημερομηνία 10/1/2024:

«Τη 10/01/2024 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, µε Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 3965191, η από 1-17/11/2023 απόφαση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων Αλλοδαπής Εταιρίας (ΤΟΥΡΚΙΑ) Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI, με την οποία αποφασίστηκε η εγκατάσταση στην Ελλάδα του υποκαταστήματος αλλοδαπής Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET ΕΠΕ – ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και έλαβε αριθμό ΓΕΜΗ».

Στόχος του τουρκικού πολυϊατρείου είναι να εξυπηρετούνται οι μουσουλμάνοι της Θράκης που επισκέπτονται τη γειτονική Τουρκία, την Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις για ιατρικές εξετάσεις και γενικότερα τέτοια θέματα, αλλά φυσικά και οι υπόλοιποι πολίτες του Έβρου και της Θράκης, με μικρότερο κόστος από τα άλλα ιδιωτικά διαγνωστικά πολυϊατρεία της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου δεν γνωρίζει τίποτα επίσημα για το τουρκικό πολυϊατρείο καθώς ακόμα δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να δώσει έγκριση λειτουργίας.

«Παρέδωσε τα κλειδιά της Ελλάδας στον Ερντογάν ο Μητσοτάκης»
Στην ίδρυση της συγκεκριμένης ιδιωτικής κλινικής τουρκικών συμφερόντων, αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος άσκησε δριμύτατη κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Παρέδωσε τα κλειδιά της Ελλάδας στον Ερντογάν ο Μητσοτάκης!

Δεν το χωράει ο νους!

Τουρκική εταιρεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη ανοίγει πολυϊατρείο στην Αλεξανδρούπολη!

Μιλάμε για εγκληματική και ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ανοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βελόπουλος

Πηγή: mynews.gr