Κύπελλο Ελλάδος: «Σβηστά» στα ημιτελικά ο Άρης κόντρα στη μαχητική Νίκη Βόλου του Δημήτρη Ελευθερόπουλου

Ο Άρης προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 2-2 στην έδρα της Νίκης Βόλου (2-2 το πρώτο ματς) και περιμένει το νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός – ΟΦΗ.

Μόνο σαν αγγαρεία δεν είδαν οι παίκτες της Νίκης Βόλου τη ρεβάνς με τον Άρη παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν μαχητική απέναντι στην αντίστοιχη του Άκη Μάντζιου και πάλεψε για το… θαύμα αφού μπόρεσε να προηγηθεί στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου αλλά να μην τα καταφέρνει στο τέλος.

Κάσσος (35′) και Λεονάρντο (47′) τα γκολ για τους Βολιώτες, ο Σαβέιρο σκόραρε δις (28′ πεν, 69′) για τους Θεσσαλονικείς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (58′ Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46′ Στίκας), Να’α, Λίταινας (73′ Αναστασίου), Γαβριηλίδης (58′ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83′ Μπάλλας).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Μπράμπετς, Βέλεθ (46′ Μοντόγια), Φατόρε, Φεράρι, Ντουκουρέ (58′ Βερστράτε), Τζούρασεκ (58′ Νταρίντα), Σαβέριο, Παναγίδης (58′ Μενέντεθ), Μάνου Γκαρθία (75′ Χριστοδουλόπουλος), Σαμόρα.