Super League 2: Παρελθόν από τον πάγκο της Καλαμάτας ο Μάκης Χάβος! Φημολογία για Τόλη Τερζή, Σάββα Παντελίδη και Νίκο Παπαδόπουλο

Παρελθόν από τον πάγκο της Καλαμάτας αποτελεί ο Μάκης Χάβος μετά την νέα αποτυχία της Καλαμάτας και την ήττα στην Ηλιούπολη.

Ο Χάβος είχε έρθει στην ομάδα τον Νοέμβριο, χωρίς όμως να καταφέρει να δώσει νέα πνοή στην ομάδα, παρά τις σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ. Την θέση του 54χρονου Μακεδόνα τεχνικού με παρελθόν ως παίκτης στον ΑΟΞ μια τριετία, πιθανότατα θα πάρει ο πρωην τεχνικός της Βέροιας και του Άρη Τόλης Τερζής , που ξεκίνησε την σεζόν στον Αρη και αντικαταστάθηκε από τον Άκη Μάντζιο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Μάλιστα ακούστηκαν και τα ονόματα των Νίκου Παπαδόπουλου που είναι ωστόσο στην Εθνική Ελπιδων και των Σάββα Παντελίδη, Γιάννη Αναστασίου και Νίκου Αναστόπουλου

Μετά από αυτή την ήττα η Καλαμάτα έμεινε στην 5η θέση και στο -5 από τα Χανιά που σκόνταψαν στην Πάτρα και το -11 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα. Αντίθετα η Ηλιούπολη εδραιώθηκε στην 3η θέση με 29 βαθμούς.

Για την Καλαμάτα βασικοί αγωνίστηκαν οι πρώην του ΑΟΞ Τζανακάκης (αποβλήθηκε στο 75′), Καρασαλίδης, ενω δεν αγωνίστηκε ο Τάτος.