Μετά από μια πενταετία παρελθόν από τα Αγίασμα των πολλών Ξανθιωτών o πρώην του Πανθρακικού Ελισαίος Νάνος

Με μία ιδιαίτερα φορτισμένη ανακοίνωση, η διοίκηση του Μακεδονικού Αγιάσματος στον οποίο αγωνίζονται 7 Θρακιώτες έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας του με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή με παρελθόν στις ακαδημίες του Πανθρακικού Νάνο Ελισαίο, τον οποίον και ευχαρίστησε για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάνος διετέλεσε μέλος του ρόστερ του Μακεδονικού από το 2018 που οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην ενεργώ δράση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας τους από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Καβάλας.

Ο Νάνος πέρα του Πανθρακικού και του μακεδονικού Αγιάσματος έχει αγωνιστεί σε ¨Αρη Πηγών, Κεραυνό Πέρνης, Πανιώνιο Ξεριά, Μαίανδρο Γέροντα, Απόλλων Χρυσοχωρίου και Νέστο Χρυσούπολης όπου την σεζόν 2012-2013 βγήκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής σε όλες της κατηγορίες της ΕΠΣ Καβάλας.

Η ανακοίνωση του Αγιάσματος: «Ένα όμορφο ταξίδι έξι χρόνων έφτασε στο τέλος του. Ενός ανθρώπου πρώτα και μετά ποδοσφαιριστή που έζησε από την αρχή την αναγέννηση του Μακεδονικού Αγιάσματος.

Με περισσότερες χαρές, λιγότερες λύπες. Πέρα από τις ποδοσφαιρικές του αρετές πρόσφερε ήθος στα αποδυτήρια συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εδραίωση της ομάδας μέχρι την καθιέρωση και το σήμερα. Παράδειγμα προς μίμηση, εκ των τελευταίων ρομαντικών. Από τις τελευταίες υψωμένες σημαίες που κοσμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είχαμε την τύχη να βρίσκεται στην ομάδα μας.

Ελισαίος Νάνος, ήρθες ως ένας ακόμα και φεύγεις ως ένα σύμβολο του Μακεδονικού Αγιάσματος. Έδωσες πολλά και η οικογένεια του Μακεδονικού δεν πρόκειται να το ξεχάσει. Δεν λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν.»