Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και από τον ΑΟ Μαΐστρου: «Δεν υπολογίζαμε ότι η αλαζονεία του μπορούσε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα…»

Μετά την ανακοίνωση των Καστανιών κατά διαιτητή στην ΕΠΣ Έβρου, ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε για το ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης Β’ και ο ΑΟ Μαΐστρου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαΐστρου:

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024
Αγώνας πρωταθλήματος Β Εβρου
Εθνικός Β – Α.Ο Μαΐστρου

Ένας αγώνας όπου οι δύο ομάδες έιχαν μεσο όρο ηλικίας κάτω των 18 χρόνων και για το τοπικό πρωταθλημα θα έπρεπε να είναι γιορτή και διαφήμιση,οριστηκε ένας διαιτητής όπου δεν νομίζουμε πραγματικά να υπάρχει ομάδα που να θέλει να παίζει παιχνιδι της αλλά δεν υπολόγιζαμε ότι η αλαζονεία του μπορούσε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα.. Δυστυχώς το μίσος προς την ομάδα μας (το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι που έχει παίξει την ομάδα μας) παρεσυρε και τους άλλους δύο βοηθους του όταν έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο ημίχρονο, βγάζοντας κάρτα σε παίχτη μας επειδή πήγε να διορθώσει το σημαιάκι του κόρνερ λέγοντας του ότι δεν είναι δουλειά σου.Στην ίδια φάση τιμωρήθηκαν άλλοι 2 ποδοσφαιριστές με κίτρινη κάρτα γιατί διαμαρτυρήθηκαν για την πρώτη..Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θυμούμαστε αν έδωσε έστω ένα φάουλ υπέρ της ομάδος μας..

ΥΓ1. Ο Αθλητικός Όμιλος Μαΐστρου θα συνεχίσει το έργο του βάζοντας ενα λιθαράκι για την ανάπτυξη αυτού του έρμου Εβριτικου ποδοσφαίρου, στέλνοντας και ενισχύοντας με ποδοσφαιριστές τις Μεικτές Έβρου και εσείς από την ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, την επιτροπή του Πρωταθλήματος, αλλά και την επιτροπή Διαιτησίας να συνεχίσετε να στέλνετε τους αλαζόνες με ύφος πολλών καρδιναλίων (που απλά κάνουν μια δεύτερη δουλειά για το μεροκάμματο αδιαφορώντας για οποιαδήποτε βελτίωση και τον ιδρώτα που ρίχνουμε καθημερινά για αυτό που αγαπάμε) να ειρωνεύονται τα παιδιά μας/σας.

ΥΓ2. Όχι άλλοι Σταφυλαδες για το ποδόσφαιρο..

ΥΓ3. Ο σύλλογος μας θα τιμωρηθεί για τις πράξεις που έλαβαν χώρα με τη λήξη του αγώνα βάση των κανονισμών..Άραγε θα θέλαμε να μάθουμε αν ποτέ υπάρχει αντίστοιχα τιμωρία και κανονισμοί για τους «άρχοντες» αυτούς.

Ευχαριστούμε τον ΜΓΣ Εθνικό για την φιλοξενία.