Aνακοίνωση διαμαρτυρίας Καστανιών για την διαιτησία με Εθνικό: «Τον θέλουμε σε κάθε ματς από εδώ και πέρα ή… να μην τον ξαναβρούμε πότε ξανά στο δρόμο μας»

Πολλά παράπονα από την διατησία του Βαλάντη Στρατούδη στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Άρδας Καστανέων που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες δεχόμενος το 2-0 στις καθυστερήσεις.

Η ανακοίνωση του Άρδα Καστανέων:

«Στον χθεσινό αγώνα – φαρσοκωμωδία η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0.

Ένα αποτέλεσμα που το έκρινε ο “άρχον” της αναμέτρησης Βαλάντης Στρατούδης με τις αποφάσεις του.

Υπήρχε κόσμος στο γήπεδο και είδε περί αυτού.

Τα λάθη του συγκεκριμένου διαιτητή είναι πάρα πολλά εις βάρος της ομάδας μας, κι επειδή δεν τον θεωρούμε κακό άνθρωπο ή κακό χαρακτήρα για να το κανει με εμπάθεια κατά του Άρδα, το ότι είναι κακός διαιτητής είναι πια αδιαμφισβήτητο.

Δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση ο Άρδας.

Καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια μια χούφτα ανθρώπων – προπονητών και 20 ποδοσφαιριστών για να σταθούμε αξιοπρεπώς στην Α’ κατηγορία του νομού και η διαιτησία από την αρχή της σεζόν είναι τουλάχιστον αρνητική ως προς την ομάδα μας.

Είμαστε η μόνη ομάδα εις βάρος της οποίας καταλόγισε πέναλτι επόπτης.

“Απόδραση” με εκτός έδρας νίκες και μέσα στις Φέρες (δεν δίνεται πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο 1ό λεπτό, πάρα μόνο μια “συγνώμη, έκανα λάθος”), και μέσα στο Σουφλί (απόκρουση του αντιπαλου αμυντικού πάνω στη γραμμή σε κενό τέρμα με το χέρι – παίζεται ο Στρατούδης), μέσα στον Ιπποκράτη το γκολ που δέχεται η ομάδα μας είναι καθ’υπόδειξη ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, που…έπαιζε ως βοηθός του βοηθού! Στο εν λόγο ματς υπάρχει και βίντεο.

Είναι πολλά, πάρα πολλά τα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας.

Κάποια στιγμή ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε ορθά τον παίκτη των φιλοξενούμενων στο 23′ από κει και πέρα όμως όλα τα σφυρίγματα υπέρ της – έτσι κι αλλιώς – καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος, που στο συγκεκριμένο ματς όμως θα έπρεπε να έχει τελειώσει τον αγώνα με 8 ποδοσφαιριστές, μιας και ο διαιτητής της εκείνης αναμέτρησης Κωστούλας χαρίστηκε 2ή κίτρινη σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις, κι επέτρεψε σε έναν ποδοσφαιριστή να είναι αντιαθλητικός, προκλητικός και εριστικός. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του επόπτη…που είχε τα μάτια του ανοιχτά για να δώσει πέναλτι εις βάρος του Άρδα!

Μάλλον ζητάμε πολλά, αν έχουμε την ελάχιστη απαίτηση για καλύτερες διαιτησίες.

Οι διαιτητές θεωρούν πως μας κάνουν και “χάρη”, που έρχονται “στα κωλοχώρια”, όπως μας καλησπέρισε ένας διαιτητής, όταν τον υποδεχτήκαμε στις Καστανιές.

Μας κάνουν χάρη που ταξιδεύουν, λέει, 130 χιλιόμετρα για να έρθουν να…μας βοηθήσουν να παίξουμε.

Θέλουμε Βαλάντη Στρατούδη σε κάθε ματς της ομάδας μας από εδώ και πέρα… ή να μην τον ξαναβρούμε πότε ξανά στο δρόμο μας.

Είναι επικίνδυνος».