Super League: Άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ στην Αγιά Σοφιά με συμμετοχή Πέτρου Μάνταλου από τον πάγκο

Ο Πόνσε συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο Περιστέρι, πέτυχε δύο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ και η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 των Κρητικών στην OPAP Arena, καθώς ο Φαν Βέερτ σκόραρε κι αυτός στην τελευταία φάση του ματς.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 28′ σε μια εξαιρετική αντεπίθεση ο Τσούμπερ έφυγε κάτα μέτωπο με την περιοχή και έστρωσε όμορφα στον Πόνσε που πλάσαρε με τη μια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος και είχε μια καλή στιγμή με τον Φελίπε στο 54′. Ωστόσο η Ένωση πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Πόνσε (που έφτασε τα έξι στο πρωτάθλημα). Ο Αργεντινός έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, αρχικά ο Σωτηρίου τον νίκησε, όμως ο Αργεντινός με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τρίτο γκολ των κιτρινόμαυρων πέτυχε ο Φαν Βέερτ στην τελευταία φάση, μετά από ολέθριο λάθος του Λαμπρόπουλου και ωραίο δικό του τελείωμα στην περιοχή.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα (74′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (74′ Ελίασον), Άμραμπατ (74′ Φερνάντες), Τσούμπερ (74′ Αραούχο), Πόνσε (85′ Φαν Βέερτ).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Θοράρινσον, Γκλάζερ, Γκαγιέγος, Αμπάντα (46′ Ριέρα), Μπάκου (65′ Ντίκο), Μπάκιτς, Φελίπε (74′ Θεοδοσουλάκης).