Γ’ Εθνική: Πρόεδρος, προπονητής και ξανά παίκτης! Επιστρέφει στα γήπεδα στα 45 του ο πρόεδρος του Παραλιμνίου Δημήτρης Κεραμάρης

Ιδιαίτερη είναι η φετινή σεζόν για τον πρόεδρο του Απόλλωνα Παραλιμνίου Δημήτρη Καραμέρη που ποδοσφαιρικά φαίνεται να τα έχει όλα, έκατσε υπηρεσιακός κόουτς σε κάποια παιχνίδια και πλέον ξαναφορά τα παπούτσια του στα 45 και επιστρέφει στα γηπεδα.

Ωστόσο όπως μας πληροφορεί ο καλός συνάδελφος Θεόφιλος Ψυχογιός στο soccerpractor, όχι για την ομάδα του τον Απόλλωνα (φιλοξενεί την Κυριακή τον Νέστο Χρυσούπολης) όπου αγωνιζόταν παλιότερα, παρά τις πολλές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις του.

Ο ισχυρός άνδρας των Σερραίων αποφάσισε να φορέσει ξανά ποδοσφαιρικά και να ενισχύσει ως επιθετικός την Ελπίδα Σκουτάρεως (ομάδα που πριν λίγα χρόνια έπαιξε στη Γ΄ Εθνική, πουλώντας το ΑΦΜ της στην Βέροια), όπου είναι πρόεδρος ο ξάδερφός του, Φώτης Κεραμάρης. 

Η Ελπίδα παίζει στην Επίλεκτη Σερρών (πρώτη ιεραρχικά κατηγορία), ενώ ο Δημήτρης Κεραμάρης έπαιξε και στο Παραλίμνιο στη Γ΄ Εθνική, μια φορά ως αλλαγή πριν περίπου μια πενταετία, με προπονητή τότε τον Παύλο Δημητρίου. Παράλληλα, με τη φανέλα της Ασπίδας Δραβήσκου στο πιο πρόσφατο παρελθόν πέτυχε ένα γκολ με ασύλλυπτο φάουλ. Στην ομάδα του Σκουτάρεως θα βρει ως συμπαίκτη τον Βασίλη Τάκα, επίσης νέο απόκτημα, τον οποίοι είχε παίκτη στον Απόλλωνα ως πρόεδρος.