Κύπελλο Ελλάδος: Μοιραίος ο Ιωαννίδης με χαμένο πέναλτι και ήττα-σοκ του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο

Το ντεμπούτο του Τάσου Μπακασέτα με την φανέλα του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύτηκε από νίκη καθώς ο καλός του φίλος, Παναγιώτης Τσιντώντας, και ο Ατρόμητος είχαν διαφορετική άποψη και χάλασαν το ντεμπούτο όχι μόνο του Έλληνα μέσου αλλά και τον Ντραγκόφσκι, Ούγκο με την πράσινη φανέλα και μάλιστα με ανατροπή.

Οι «πράσινοι» αν και έπαιξαν καλά και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Αϊτόρ είδαν την ομάδα του Περιστερίου να αντιδρά, να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει στη νίκη με 2-1 και να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/1) στο Περιστέρι.

Ο Αντζιέλσκι ήταν αυτός που κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του με ένα τέρμα που μέτρησε μετά τη χρήση του VAR ενώ η ανατροπή ήρθε με τον Γιουμπιτάνα.

Σε κόρνερ για τον Παναθηναϊκό οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έπαιξαν ωραία στην κόντρα, εκμεταλλεύτηκαν την αργή επιστροφή των πράσινων και κατάφεραν να σκοράρουν για το 2-1.

Ο Παναθηναϊκός όσο και αν προσπάθησε μετά να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης δεν τα κατάφερε, ούτε με τις ευκαιρίες που έφτιαξε, ούτε και με το πέναλτι που κέρδισε στις καθυστερήσεις με τον Ιωαννίδη να εκτελεί και τον Τσιντώντα να διώχνει εις διπλούν τη μπάλα και να κρατάει το 2-1 υπέρ της ομάδας του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (61′ Βαγιαννίδης), Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Αράο (71′ Πέρεθ), Βιλένα (61′ Μπερνάρ), Τζούριτσιτς, Μαντσίνι (87′ Ζέκα), Αϊτόρ, Μπακασέτας (71′ Ιωαννίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (65′ Ντε Μποκ), Τσακμάκης, Βρακάς (65′ Βαλένσια), Έντερ, Ρομπάιγ (76′ Πομόνης), Γιουμπιτάνα (65′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Αντζιέλσκι (90+4′ Βέργος).