Γ’ Εθνική: Συγκίνηση στην πρωτοπόρο Ραφήνα για τον Γιώργο Γούλα! Του αφιέρωσαν τα δυο γκολ της νίκης με την Ελευσίνα

Tις οχτώ σερί νίκες έφτασε η πρωτοπόρος του 3ου ομίλου Θύελλα Ραφήνας αφού κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 στο ντερμπι του Πανελευσινιακού, για την 19η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να νικήσουν και τον δυνατό αέρα καθώς ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με ανέμους 11 μποφόρ καθώς η μπάλα δεν μπορούσε να σταθεί ούτε για τα στημένα! Τα δυο γκολ οι σκόρερ Γκούμας και Ντάφλας της Θύελλας τα αφιέρωσαν το γκολ στον άτυχο Ξανθιώτη επιθετικό Γιώργο Γούλα, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στον νικηφόρο αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ Βάρδας και δυστυχως έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο κάτι το οποίο σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

O 29χρονος (γεννημένος στις 8/7/1994) πλάγιος επιθετικός από την Χρύσα Ξάνθης φετος αγωνιζόταν στην Θύελλα για τρίτη σεζόν, ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας και είχε τρια τέρματα στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου (φώτο iRafina).

Η Ραφήνα μετά από 19 αγώνες έχει 39 βαθμούς, όσους και η Κόρινθος, ενω στους 35 είναι οι Ρόδος, Παναιγιάλειος, Αστέρας Βάρης και στους 33 οι Παναργειακός και Σύρος.