Γ’ Εθνική: «Σεφτέ» στα γκολ με την Αρτάκη του Μαγκαφίνη ο Γιώργος Παυλίδης κόντρα στον Θεσπρωτό του Ρότσα

Mια ακόμη νίκη στην έδρα της πήρε στην Εύβοια η Νέα Αρτάκη του Δημήτρη Μαγκαφίνη επικρατώντας 2-1 του Θεσπρωτού του Χουάν Ραμόν Ρότσα, για την 19η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Εύβοιας άνοιξε το σκορ στο 12′ με σουτ του βασικού και πάλι Γιώργου Παυλίδη μέσα από την περιοχή στο εντός έδρας ντεμπούτο του όπου πέτυχε και το πρώτο του τέρμα με την νέα του ομάδα μετά την φυγή του από τον Πανθρακικό (ντεμπούτο έκανε στην ήττα 4-1 από την Λευκίμμη στην Κέρκυρα πάλι ως βασικός). Ο Θεσπρωτός ισοφάρισε άμεσα στο 14′ με τον Ζελέκου, που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα. Η Αρτάκη έψαξε το γκολ στο 28′ το σουτ του Παυλίδη πέρασε λίγο έξω.

Στην επανάληψη ο ΑΟΝΑ μπήκε δυνατά και έφτασε κοντά στο να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 57′ με φάουλ του πρώην επιθετικού της Καβάλας Σαλπιγγίδη που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ από πλεονεκτική θέση στο 60′ δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Παυλίδης, με τον πρώην επιθετικό της Δόξας Δράμας Ιορδανίδη να ψάχνει κι εκείνος το 2-1 στο 63′ και τον Πάνου να αποκρούει. Τελικά οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν στο 75′, με τον Παπαδάκη να σημειώνει το νικητήριο τέρμα της ομάδας του με δυνατό σουτ.

Πλέον η Αρτάκη με την ένατη νίκη στην έδρα της (εχει και μια ισοπαλία) ανέβηκε στην 4η θέση όσους έχει και ο Πιερικός στους 37 βαθμούς και βρίσκεται στο -7 απ’ την κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Σβορώνος Πιερίας με 44.