ΕΠΣ Ξάνθης: Επίθεση της ΑΠΟΞ Ραιδεστός στην διοργανώτρια αρχή για την αναβολή του αγώνα με τον Εχίνο

Σκληρή ανακοινωση κατά της διοικησης της ΕΠΣ Ξάνθης εξέδωσε η διοικηση της ΑΠΟΞ Ραιδεστός για την αναβολή της αναμέτρησης με τον Εχίνο.

Οπως υποστηρίζουν, οι καιρικές συνθήκες ήταν μια χαρά και δεν ισχύει ο λόγος ότι ηταν αδύνατη λόγω χονια η μετακίνηση από και προς τον Εχίνο.

Επικαλούνται μάλιστα σχετική μαρτυρία της Αστυνομίας ενώ καταγγελουν ότι ο Εχίνος είχε ζητήσει ήδη απο το Σαββατο την αναβολή αλλά η ενημέρωση στην Ραιδεστό έγινε μολις μια ωρα πριν την προγραμματισμένη έναρξξη.

Αναλυτικά η ΑΠΟΞ Ραιδεστός αναφέρει στην ανακοίνωη που εξέδωσε την Κυριακή;

«Σήμερα 21.01.2024 και ώρα 11:00, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο αγώνας της ομάδας με την ομάδα του Εχίνου, στο γήπεδο της Λεύκης. Στις 09:40 και ενώ η ομάδα μας βρισκόταν, ως ορίζουν οι κανονισμοί, στο γήπεδο της Λεύκης και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια για την ετοιμασία του αγώνα, μας γνωστοποιήθηκε τηλεφωνικά από τον γραμματέα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, κ. Κυρλίδη, ότι ο αγώνας θα αναβληθεί, καθώς η ομάδα του Εχίνου ήταν αδύνατο να μετακινηθεί προς το γήπεδο της Λεύκης λόγω των χθεσινών καιρικών συνθηκών. Μάλιστα, η ανωτέρω απόφαση, άγνωστο πως λήφθηκε, γνωστοποιήθηκε τηλεφωνικά και στους διαιτητές του αγώνα, λίγη ώρα νωρίτερα, προκειμένου οι ίδιοι να μην έρθουν στο γήπεδο της Λεύκης, όπως και πράγματι έγινε. Κατόπιν των ανωτέρω, η ομάδα μας επικοινώνησε με το φίλο σωματείο του Εχίνου, το οποίο μας γνωστοποίησε ότι η ομάδα του Εχίνου είχε ενημερώσει την Ε.Π.Σ Ξάνθης για το αδύνατο της μετακίνησης εχθές το απόγευμα, 20.1.2024 ημέρα Σάββατο. Εκτός, όμως, από το παραπάνω γεγονός, η ομάδα μας επικοινώνησε και με το Α.Τ. Εχίνου προκειμένου να ενημερωθούμε εάν το οδικό δίκτυο από και προς το χωριό του Εχίνου λειτουργεί κανονικά και η κυκλοφορία διεξάγεται με τρόπο ασφαλή. Στο ερώτημά μας αυτό, το Α.Τ. Εχίνου μας ενημέρωσε ότι δεν έχει εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα στις μετακινήσεις από και προς τον Εχίνο.

Είναι φανερό ότι η ανωτέρω απόφαση της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, έρχεται να προστεθεί σε ένα κρεσέντο λανθασμένων αποφάσεων, που έχει ως αποτέλεσμα να διεξάγονται αγώνες που δεν πρέπει και να μην διεξάγονται αγώνες που πρέπει. Για ακόμη μία φορά, αυτός που πληρώνει ακριβά τις συνεχείς λανθασμένες αποφάσεις της Ε.Π.Σ. Ξάνθης είναι τα σωματεία, οι ακαδημίες, οι ποδοσφαιριστές και τέλος το ίδιο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα!

Υ.Γ.: Η ανωτέρω ανακοίνωση – επιστολή διαμαρτυρίας ουδεμία σχέση έχει με το φίλο σωματείο του Εχίνου, με το οποίο διατηρούμε εξαίρετες επαφές.

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. του Σωματείου