Super League: Σπουδαίο τρίποντο κορυφής του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα με βασικό Λοντίγκιν αλλά χωρίς Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη Super League σε ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη, ανεξαρτήτου σκορ, ήταν το μοναδικό ζητούμενο για το τριφύλλι που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα.

Το τριφύλλι πήρε τη νίκη με 2-0 με σκόρερ τους Αϊτόρ – Γεντβάι στο δεύτερο μέρος, βρέθηκε ξανά στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ και πλέον θα πάει στο ντέρμπι της Τούμπας την επόμενη εβδομάδα με στόχο να μείνει μόνος πρώτος και να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία.

Ο Παναθηναϊκός κρατάει μόνο τη νίκη από το ματς με τον Αστέρα, την επιστροφή του Αϊτόρ στα γκολ ενώ και στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες είδε τους Βέρμπιτς και Σπόραρ να αποχωρούν τραυματίες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (86′ Λημνιός), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πέρεθ (86′ Ακαϊντίν), Μπερνάρ (86′ Ζέκα), Βέρμπιτς (27′ Αϊτόρ), Μαντσίνι, Σπόραρ (61′ Τσοκάι).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γραμματικάκης, Χουχούμης (86′ Άλβαρες), Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκαρθία, Σουρλής (58′ Ζουγκλής), Αλάγκμπε, Μουνάφο, Σίτο (46′ Κρεσπί), Μάντζης, Καλτσάς (72′ Μπαρτόλο).