Γ’ Εθνική: Πιθανές αναβολές σε Βέροια, Χαλκιδική και Κιλκίς με πρωταγωνιστή τον καιρό η 19η αγωνιστική (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με την 19η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο, όπου έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις κυρίως για την μάχη της παραμονής, με δύσκολες και σημαντικές αναμετρήσεις για όλες τις ομάδες της Θράκης και το καιρό πρωταγωνιστή.

Η κακοκαιρία που επικρατεί κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα ίσως φέρει αρκετές ομάδες να αγωνιστούν σε χιονισμένα τοπία και γήπεδα όπως στην Βέροια, στο Κιλκίς και στην Βαρβάρα Χαλκιδικής.

Το ματς της αγωνιστικής θα γίνει στην Κομοτηνή όπου αναμετρώνται την περίοδο αυτή οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας μαζί με την Καβάλα ο Πανθρακικός (39 βαθμοί) με την Χανιώτη (35 βαθμοί). Ο Πανθρακικός προέρχεται από 6 σερί νίκες και πλησίασε τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης στους τρεις πόντους, ενω από την άλλη η Χανιώτη του Θάνου Τοπούζη είναι αήττητη 12 αγώνες και διεκδικεί ένα πλασάρισμα στην πρωτη τετράδα. Φαβορί ο Πανθρακικός στις στοιχηματικές με την απόδοσή του να κυμαίνεται από 1,80 έως 2,0.

Ο τέταρτος Ορεστης Ορεστιάδας (36 βαθμοί) έχει δύσκολη αποστολή στην Κρηστώνη Κιλκίς κόντρα στον ΠΑΟΚ (26 βαθμοί) του Εβρίτη κοουτς και παλαίμαχου διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη. Ο Ορεστης θα έχει να αντιμετωπίσει και το χιόνι στον αγωνιστικό χώρο έαν γίνει το ματς, κόντρα σε μια ομαδα που εχασε το σερί 6 νικών από τα τσακάλια της Χανιώτης.

Ένας ακόμα πρόωρος τελικός αν και μόλις ξεκίνησε ο β’ γύρος θα είναι αυτός στην Βέροια ανάμεσα στον Άρη Αβάτου (24 βαθμοί) που προέρχεται από νέα πολύτιμη νίκη κόντρα στον Θερμαικό που θα φιλοξενηθεί από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (9 βαθμοί). Οι Ξανθιώτες βρίσκονται στο οριο της παραμονής με τις δυο σερί νίκες τους και με τριτη εκτός νίκη θα αναπνέυσουν και άλλο βαθμολογικά.

Δύσκολη αποστολή όπως είχε και κόντρα στην Δόξα Δράμας δίνει ο πρωταθλητής Ξάνθης Αρης Πετεινού (9 βαθμοί) κόντρα στον δευτερο Νέστο Χρυσούπολης (42 βαθμοί) του Νικου Κεχαγιά. Οι Ξανθιώτες ωστόσο παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους και πήραν βαθμό με την Δόξα, ενώ και οι Καβαλιωτες είναι ασταθείς τελευταία χάνοντας βαθμούς στην Επανομή. Απόλυτο φαβορί με 1.10 στις στοιχηματικές ο Νέστος.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει η αναμέτρηση στην Δράμα ανάμεσα στην Δόξα Δραμας (20 βαθμοί) με τον Απόλλωνα Παραλιμνιου (26 βαθμοί) με τις ομάδες να καιγονται για βαθμούς, με τους Δραμινούς να χανουν 5 εύκολους βαθμούς με ουραγούς και τους Σερραιους να ψάχνουν το τρίποντο έξι αγώνες. Φαβορί με αποδοσεις από 1,85 έως 2,15 η Δόξα Δράμας στις στοιχηματικές. Το πρόγραμμα περιλαμβανει και τις αναμετρήσεις Αναγέννηση Επανομής – Βέροια, Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Νίκη Ευκαρπίας, ενω έχουμε και Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Θερμαϊκός Θέρμης 0-3 α.α.

Το πρόγραμμα (19η αγωνιστική, Κυριακή 21/1/2024, 15:00)
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Αρης Αβάτου
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ορέστης Ορεστιάδας
Πανθρακικός – ΑΟ Χανιώτης
Αναγέννηση Επανομής – Βέροια
Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Νίκη Ευκαρπίας
Αετός Βαρβάρας – Καβάλα
Δόξα Δράμας – Απόλλων Παραλιμνίου
Άρης Πετεινού – Νέστος Χρυσούπολης
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Θερμαϊκός Θέρμης 0-3 α.α.