Super League: Πέρασε «αέρας» από τον Βόλο με νέα πεντάρα η αρμάδα του Λουτσέσκου

Με άλλη μια ποδοσφαιρική παράσταση, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια ακόμη ευρεία νίκη, αυτή τη φορά επί του Βόλου με 5-1 για τη 19η αγωνιστική της Super League και παράμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα υποδεχτεί ως πρωτοπόρος τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Τούμπας την 20η αγωνιστική.

Η ομάδα του Λουτσέσκου με τρίτο σερί παιχνίδι πέτυχε πάνω από τέσσερα γκολ, με πρωταγωνιστές και πάλι τους Ντεσπόντοφ και Μουργκ, πέρασε και από το Πανθεσσαλικό και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση κόντρα στους γηπεδούχους που παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ είχε ως πρωταγωνιστή τον Βούλγαρο εξτρέμ που πέτυχε δύο υπέροχα γκολ ενώ από ένα σημείωσαν οι Μουργκ. Τάισον και Τζίμας. Για την ομάδα του Βόλου είχε μειώσει προσωρινά το σκορ ο Ντέλετιτς.

Με άλλη μια ποδοσφαιρική παράσταση, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια ακόμη ευρεία νίκη, αυτή τη φορά επί του Βόλου με 5-1 για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League και παράμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα υποδεχτεί ως πρωτοπόρος τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Τούμπας την 20η αγωνιστική.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ (75′ Σβαμπ), Μεϊτέ (90′ Τζίμας), Τάισον, Μουργκ (69′ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (68′ Ζίβκοβιτς), Μπράντον Τόμας (75′ Τζίμας).

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46′ Κίτσος), Λούνα (46′ Ασενούν), Τσοκάνης (62′ Μπερτόγλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.