ΕΠΣ Έβρου: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Δημήτρη Καμπουρούδη και την Αλεξανδρούπολη

Μετά από έξι χρόνια εκτός νομού και δύο στην Ελβετία, ο Δημήτρης Καμπουρούδης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για να φορέσει τη φανέλα με το φάρο της Αλεξανδρούπολης στο στήθος.

Ο 23χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 12/9/2000) ο οποίος κατάγεται από τους Μεταξάδες Διδυμότειχου, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, στη συνέχεια σε αυτές του Πανθρακικού, προτού κατηφορίσει στην Αθήνα και βρεθεί στον Πανιώνιο, όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο με την ομάδα Κ17.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου πριν γίνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του για λογαριασμό της Ελβετικής Λουγκάνο. Στην ομάδα αυτή έμεινε για δυο χρόνια, και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ασπρόπυργου και του Αήττητου Σπάτων.

Τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στα Σούρμενα από όπου και αποκτήθηκε αποτελώντας την δεύτερη χειμερινή μεταγραφή για την Αλεξανδρούπολη FC.

Ο Καμπουρούδης προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς ο παππούς του επίσης Δημήτρης, γνωστότερος ως “Σπενς”, αλλά και οι θείοι του Κώστας (αδερφός του παππού του), αγωνίστηκαν πολλά χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου. Το ίδιο και ο θείος του Παναγιώτης, αδερφός του πατέρα του Νίκου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Αλεξανδρούπολη F.C είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού Δημήτρη Καμπουρούδη που επαναπατρίζεται μετά από χρόνια στην πόλη μας.

Έχει αγωνιστεί σε Ποντιακό, Κ15-Κ17 Πανθρακικού, Κ17-Κ20 Πανιώνιου, Lugano U21 Ελβετία, Αήττητο Σπατών, Ασπρόπυργο & ΑΣ Σούρμενα.