ΕΠΣ Ξάνθης: Δεύτερος μηδενισμός για το ματς με Δροσερό και συνολική αφαίρεση 10 βαθμών φέτος και άλλων τόσων του χρόνου για τον Ατρόμητο Χρύσας

Τον Ατρόμητο Χρύσας έκρινε ως υπαίτιο για τη μη διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Φίλιππο Δροσερού η πειθαρχιική Επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης, που είχε καλέσει έ έγγραφη απολογία τις δυο ομάδες.

Το παιχνίδι το κερδίζουν με με 3-0 στα χαρτιά οι γηπεδούχοι του Δροσερού ενώ ο Ατρόμητος δέχεται δεύτερο μηδενισμό την φετινή σεζόν, νέα αφαίρεση 5 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα (συνολικά -10) και επιπλέον αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (επίσης συνολικά -10).

Η σχετική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει: «Κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ. Αφαίρεση πέντε βαθμών (-5) από το φετινό πρωτάθλημα και αφαίρεση πέντε βαθμών (-5) από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ».

Πλέον ο Ατρόμητος Χρύσας πέφτει στους -7 βαθμούς και πρακτικά ελπίζει να παραμείνει στην κατηγορία μόνο στην περίπτωση που ανέλθει στην Γ’ Εθνική ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης και παράλληλα δεν υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα ο Άρης Αβάτου (για τον Αρη Πετεινού είναι δύσκολα τα πράγματα).