Ποδαρικό στο 2024 με αναβίωση του εμφυλίου στον ΑΟΞ και επίθεση XanthiFans σε «μαϊντανούς» πρώην μέλη τους και τον Σύλλογο Παλαιμάχων!!!

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης – συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η Διοίκηση του ΑΟΞ στο Le Chalet, οι οργανωμένοι φίλαθλοι XanthiFans που πρόσφανα ανασυστάθηκαν με νέο ΔΣ, προχώρησαν σε σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη πρώην μέλη τους και κυρίως τον Σύλλογο Παλαιμάχων του ΑΟΞ, πρόεδρος του οποίου είναι ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Η ανακοίνωση των XanthiFans αναφέρει:

Με την παρουσία μας στη σημερινή γενική συνέλευση των μελών του Α.Ο.Ξ. επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η πεποίθηση που εξ αρχής είχαμε ότι η πρωτοβουλία της νέας διοίκησης του ΑΟΞ αποτελεί γνήσια προσπάθεια, την οποία δικαίως περιβάλαμε και περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη μας.

Ξεχωρίσαμε, δε, από όσα συζητήθηκαν, τις τοποθετήσεις των μελών της διοίκησης σχετικά με την ύπαρξη εχθρών “εντός των τειχών”, τους οποίους, φυσικά, γνωρίζουμε από καιρό. Τοπικά σωματεία, “φυσικά πρόσωπα” και λοιποί γνωστοί “παρατρεχάμενοι” και “μαϊντανοί”, ακόμα και ο ίδιος ο “Σύλλογος Παλαιμάχων ΑΟΞ” υπονόμευσαν την προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας μας, είτε με τις πράξεις τους, είτε με την απραξία τους.

Ως εκ τούτου, και έως ότου εξομαλυνθεί η νοσηρή αυτή κατάσταση με την τωρινή διοίκησή του, οι Xanthifans δηλώνουν ευθέως πως ΔΕΝ αναγνωρίζουν ΚΑΝΕΝΑΝ “Σύλλογο Παλαιμάχων ΑΟΞ”, ΟΥΤΕ επιθυμούν συνεργασία σε οποιοδήποτε επίπεδο μαζί του. Το ίδιο ισχύει και για τους προαναφερθέντες “παρατρεχάμενους” και “μαϊντανούς”, ορισμένοι εκ των οποίων αποτέλεσαν στο παρελθόν μέλη των Xanthifans και είναι αυτονόητο ότι έχουν θέσει εαυτούς ΟΡΙΣΤΙΚΑ εκτός των τάξεων μας.