Κύπελλο Ελλάδος: Λευκή ισοπαλία στην Αγιά Σοφιά μεταξύ ΑΕΚ και Άρη! Όλα ανοιχτά στη ρεβάνς για Άκη Μάντζιο και Ματίας Αλμέιδα

ΑΕΚ και Άρης δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε 90 λεπτά στην OPAP Arena, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (0-0) και να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης μια εβδομάδα μετά για ένα εισιτήριο στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι είχε αργό ρυθμό και λίγες καλές φάσεις. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, όμως και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να απειλήσουν κυρίως από στατικές φάσεις.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έγινε αναγκαστική στο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων, ενώ στο 77′ ο Ζιλ αποχώρησε με λυγμούς καθώς χτύπησε στον τετρακέφαλο. Στη θέση του πέρασε ο Γιάννης Φετφατζίδης που έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του με τους Θεσσαλονικείς.

Το ζευγάρι θα λύσει τις διαφορές του στις 17 Ιανουαρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν είναι σε ισχύ, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με τον νικητή του Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (46′ λ. τρ. Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Σιμάνσκι, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον (60′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (60′ Αραούχο), Πισάρο, Πόνσε (60′ Γκαρσία).

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζιλ (77′ Φετφατζίδης), Τζούρασεκ (72′ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (54′ Παναγίδης), Μορόν (77′ Σαμόρα).